závady na i30
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: závady na i30
1. topeni mas v poradku
2. klima netopi
3. s autem se naucis
4. viz bod č. 3
a bouchani nedokazu posoudit.
Peknej vecer
i30 1.4 + kn, 12/2007
- Reklama
Auto skace, myslis kvuli tlumicum, nebo kvuli motoru, pokud kvuli motoru tak zkus lepsi benzin, tev jsem chvili zkousel tankovat ruzna paliva jak se to bude chovat a jsou v tom rozdily a odted pokus mozno vzdy benzin VERVU ukazal se jako nejlepsi i kdyz jsem byl drive trochu skepticky. U nafty jsem takovy rozdil bezpozoroval. Jinak auto nam topi urcite drive teda zalezi na tom kolik je pod nulou a teplo nemisim klimou to je nesmysl, jedine pokud potrebuji rychle odmlzit okna.
Škoda O III 1,6tdi 7°DSG
Hyundai i30 1,4 cvvt 2010 (prodáno)
Hyundai i30 1,4 cvvt 2010 (prodáno)
-
- *
Je možné, že u vznětového (nevím jestli přeplňovaného) motoru může být ta spotřeba podstatně menší než u motoru zážehového. Ještě bych si prověřil přesnost PP. Ale u tak nízké spotřeby bych nic neřešil a jenom bych se radoval. Hodně šťastných km přeje Pavel.Cvrček píše:Tak jsem se dnes díval na PP, průměrnou rychlost mám 64 km*hod-1Skyline píše:A jaka je prumerna rychlost, nemyslim kolik nejvic jedes. Zena jezdi d benzinem I30 max. 120 kde to jde a spotreba 6,2-6,4l.Jinak topeni u OII v dieslu má standardne pridavne topeni takze topi hned na rozdil I30 v benzinu kde to trva dyl a v OII mame vydechy dozadu v loketni operce.. Takze zalezi jestli jsi mel Oct. v bezinu nebo dieslu. Cetl jsem o CEEDech v nafte, ze tam to taky trva dyl nez se zahrejou a topi.
najeto 10455, spotřeba osciluje okolo 4,3/4,4 l / 100 km (VERVA)
ať dělám co dělám město jezdím za 7,2 a dálnici za 5,5.
Hyundai i30cw CRDi 66KW hnědá 2011
-
- *
CRDi je myslím nafta ne? Tak potom ta spotřeba sedí.standas píše:ať dělám co dělám město jezdím za 7,2 a dálnici za 5,5.
-
- *
2 nove zavady na novem aute
Ahoj, tak jsem na nasem novem aute objevil dve nove zavady.
1. Kdyz vysedne spolujezdec a ja jedu dal tak mi blika ze neni zapnuty pas a pritom tam nikdo nesedí. Zkousel jsem sedadlo silne zmacknout a pak to prestalo. To je asi na servis ze ?
2. Dnes jsem si vsiml ze rucni brzda kdyz je uplne dole tak ma vuli. Proste ji zvedam a ona jde volne a pak teprve zatahne za lanko. Je to normalni ze se to lanko vytahne tak rychle ? Musim s tim do servisu ?
A jeste me zajima zda musim jezdit stale do stejneho servisu, nebo mohu do nejakeho authorizovaneho co mam po ruce v Brne ? Auto jsem kupoval mimo Brno, tam chci jezdit na garancky, ale nechce se mi tam jezdit kvuli takovym prkotinam. Diky
1. Kdyz vysedne spolujezdec a ja jedu dal tak mi blika ze neni zapnuty pas a pritom tam nikdo nesedí. Zkousel jsem sedadlo silne zmacknout a pak to prestalo. To je asi na servis ze ?
2. Dnes jsem si vsiml ze rucni brzda kdyz je uplne dole tak ma vuli. Proste ji zvedam a ona jde volne a pak teprve zatahne za lanko. Je to normalni ze se to lanko vytahne tak rychle ? Musim s tim do servisu ?
A jeste me zajima zda musim jezdit stale do stejneho servisu, nebo mohu do nejakeho authorizovaneho co mam po ruce v Brne ? Auto jsem kupoval mimo Brno, tam chci jezdit na garancky, ale nechce se mi tam jezdit kvuli takovym prkotinam. Diky
Hyundai i30cw, 1.6 CVVT / 93kW, 11/2011
Re: 2 nove zavady na novem aute
Tak s ručkou jsem měl taky menší problém. Už od vyjetí ze salonu jsem jí musel zatahovat daleko vic nahoru než u přechozího auta (Renault Megane). Když jsem jel ve 4 tis. km na montáž tažnýho, tak jsem jim řekl, ať se na to podívají. Sice ji přitahli, už brzdí skoro od začátku tažení, ale zase uplně v dolní poloze má menší vůli, cca 1 cm jakoby se klepe. Mírným zvednutí tahne dobře, ale ta vůle v nulové poloze mě štve. Až tam půjdu na kondičku nebo garančku musí to dát dohromady.
Hyundai Tucson III, 1,6 T-GDI Smart + Navi; Teal (od 12_2020)
Hyundai i30 III combi, 1,4 T-GDI Trikolor Komfort Go!; Champion blue (od 10_2018)
Hyundai i30 cw, 1,6 Trikolor Komfort; Continental Silver (2011 - 2018)
Hyundai i30 III combi, 1,4 T-GDI Trikolor Komfort Go!; Champion blue (od 10_2018)
Hyundai i30 cw, 1,6 Trikolor Komfort; Continental Silver (2011 - 2018)
-
- *
Tak presne tuto vuli v nulove poloze tam mam taky. Na stare felicii jsem to nemel
Hyundai i30cw, 1.6 CVVT / 93kW, 11/2011
1) určitě do servisu, ať se to prohlédne (záruka)baltazarek píše:Ahoj, tak jsem na nasem novem aute objevil dve nove zavady.
2) mám to stejně, ale neřeším to nějak Nicméně v porovnání s Octavií říkám, že ručka v je řešená a proovedená dost amatérsky a polofunkční.
3) můžeš jet do jakéhokoliv AUTORIZOVANÉHO SERVISU (kdekoliv, máš nárok na záruku a opravy v záruce). Jakmile zkusíš ale něco samo doma, nebo ti bude líto peněz
a dáš to do neautoriz. servisu (garáž) riskuješ ztrátu záruky, když se na to přijdeš. Za ty dohady to podle mě nestojí, takhle čekám , že se postrá (plním smlouvu)..
I30, 1.6 CRDI (66kW), BLACK DEVIL, paket tRiKoLoR, 6°
Co mě baví a živí: KRIZOVÝ MANAGEMENT, POMOC PŘI NAVYŠOVÁNÍ OBRATU
VZDĚLÁVACÍ KURZY pro prodejce "JAK LÉPE A VÍCE PRODÁVAT", vytvoření argumentací při prodeji
Co mě baví a živí: KRIZOVÝ MANAGEMENT, POMOC PŘI NAVYŠOVÁNÍ OBRATU
VZDĚLÁVACÍ KURZY pro prodejce "JAK LÉPE A VÍCE PRODÁVAT", vytvoření argumentací při prodeji
Ad rucni brzda: Do zhruba 30 tisic km rucka zabirala bez vule a v podstate nesla ani vytahnout uplne nahoru. To se mi libilo, clovek mel pocit, ze ma vzdycky jeste nejakou rezervu. Pak mi jednou v rucce neco prdlo - od te doby ji leckdy musim tahat hodne nahoru a na zacatku mu mrtvy misto - vuli. Navic kdy ji taham vic, ak jakoby pruzi. Kdyz jsem to reklamoval, tak je to pry normalni, ze se pry vymezuje brzda automaticky atd.. Rikal jsem v servisu, ze se to stalo naraz (to prdnuti), ze to nebyl postupny proces ... neuspel jsem.
Cely bych to pocitove popsal tak (nevim ani jak je rucka v i30 resena), ze od paky vedlo silne lanko, ktere bylo akorat napruzene, hned do zaberu. Pak par mensich lanek popraskalo, cele lanko se natahlo a zacalo i pruzit.
Cely bych to pocitove popsal tak (nevim ani jak je rucka v i30 resena), ze od paky vedlo silne lanko, ktere bylo akorat napruzene, hned do zaberu. Pak par mensich lanek popraskalo, cele lanko se natahlo a zacalo i pruzit.
baltazarek>
1, ked spolujazdec vystupy, tak mi pasy nepipaju... Vsetko ok
2, rucka bez vole aj v spodnej polohe /zatial/
najazdenych 17tis km..
1, ked spolujazdec vystupy, tak mi pasy nepipaju... Vsetko ok
2, rucka bez vole aj v spodnej polohe /zatial/
najazdenych 17tis km..
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Ale Cvrček jezdí za 4,5, což je pro mě nedosažitelná meta.
Jinak k tomu topení....klima by měla umět i topit ne? Mě, to ale začne pořádně topit až po chvilce, která je cca 5 min, do té doby ta klima chrlí takovej teplostudenej vychr.
Jinak k tomu topení....klima by měla umět i topit ne? Mě, to ale začne pořádně topit až po chvilce, která je cca 5 min, do té doby ta klima chrlí takovej teplostudenej vychr.
Hyundai i30cw CRDi 66KW hnědá 2011
Jj, klima umi i topit, jde jen o zvolenou teplotu, bud chladi nebo topi. Kazdopadne vysusuje vzduch, coz je jeji nejvetsi prinos v zime.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Nastav 28, zmackni A/C a uvidis, budes mit teplo a jeste odmlzeny okna
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP