![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
1. topeni mas v poradku
2. klima netopi
3. s autem se naucis
4. viz bod č. 3
a bouchani nedokazu posoudit.
Peknej vecer
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Je možné, že u vznětového (nevím jestli přeplňovaného) motoru může být ta spotřeba podstatně menší než u motoru zážehového. Ještě bych si prověřil přesnost PP. Ale u tak nízké spotřeby bych nic neřešil a jenom bych se radoval. Hodně šťastných km přeje Pavel.Cvrček píše:Tak jsem se dnes díval na PP, průměrnou rychlost mám 64 km*hod-1Skyline píše:A jaka je prumerna rychlost, nemyslim kolik nejvic jedes. Zena jezdi d benzinem I30 max. 120 kde to jde a spotreba 6,2-6,4l.Jinak topeni u OII v dieslu má standardne pridavne topeni takze topi hned na rozdil I30 v benzinu kde to trva dyl a v OII mame vydechy dozadu v loketni operce.. Takze zalezi jestli jsi mel Oct. v bezinu nebo dieslu. Cetl jsem o CEEDech v nafte, ze tam to taky trva dyl nez se zahrejou a topi.
najeto 10455, spotřeba osciluje okolo 4,3/4,4 l / 100 km (VERVA)
CRDi je myslím nafta ne? Tak potom ta spotřeba sedí.standas píše:ať dělám co dělám město jezdím za 7,2 a dálnici za 5,5.
1) určitě do servisu, ať se to prohlédne (záruka)baltazarek píše:Ahoj, tak jsem na nasem novem aute objevil dve nove zavady.
1. Kdyz vysedne spolujezdec a ja jedu dal tak mi blika ze neni zapnuty pas a pritom tam nikdo nesedí. Zkousel jsem sedadlo silne zmacknout a pak to prestalo. To je asi na servis ze ?
2. Dnes jsem si vsiml ze rucni brzda kdyz je uplne dole tak ma vuli. Proste ji zvedam a ona jde volne a pak teprve zatahne za lanko. Je to normalni ze se to lanko vytahne tak rychle ? Musim s tim do servisu ?
A jeste me zajima zda musim jezdit stale do stejneho servisu, nebo mohu do nejakeho authorizovaneho co mam po ruce v Brne ? Auto jsem kupoval mimo Brno, tam chci jezdit na garancky, ale nechce se mi tam jezdit kvuli takovym prkotinam. Diky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |