![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
Rozhodl jsem se, že ho vyzkouším a objednal jsem si ho. Počítám, že příští týden mi ho namontují do auta a pokud bude zájem podám hlášení zda funguje.
Máte s tímto už někdo zkušenost?
Moderátoři: frawd, Moderátoři
No mě říkali vkubatrabant píše:ahoj,
tak to jsem velmi zvědavý na příspěvky v tomto vlákně. Při koupi auta jsem se taky na to ptal. El. plašiš prý už uživatelům taky montovali ale ty mrchy klidně přívodní kabely k plašiči překousaly, tak to podle jejich vyjádření nemá cenu. Tak jsem koupil doporučovaný sprej (za 400 Kč) a nastříkal. za 2 dny jdu na kontrolu (také jsem parkoval na sídlišti) a nad tlumičem byl natahaný rohlik! Rychle sem sehnal pronájem garáže a mám klid od hlodavců a bouchanců od okolních dveří aut.
Sehnat chlupy není problém ... za týden budeme stříhat našeho pudla a tak můžu dodat chlupů kolik budeš chtítChasnik píše:gumy: jo, to mně taky napadlo, ale nejdřív se musím dohodnout v nějakém psím kadeřnictví, jestli mi nějaké přenechají...
.. v předchozím autě mě také lezly mršky do motoru - parkovával jsem vedle boxu popelnic.. pak jsem namontoval do auta plyn (starej dobrej podtlak) a Green filter a byl klídek... ten smarad z třílitru V6 je odradil ..PetrUL píše:Sehnat chlupy není problém ... za týden budeme stříhat našeho pudla a tak můžu dodat chlupů kolik budeš chtítChasnik píše:gumy: jo, to mně taky napadlo, ale nejdřív se musím dohodnout v nějakém psím kadeřnictví, jestli mi nějaké přenechají...... jen nevím jestli by kuny nepoznaly, že ty chlupy jsou ze psa, kterýho by si mohly dát k večeři ...
![]()
Já jedu raději ve středu dokoupit tu plašičku.
Ahoj,vyzkoušenou plašičku vede Auto Kelly,fungují dobře obě. Mě se ale nejvíc osvědčila rada jednoho hajného,co mu v lese okusovalo auto,kde coPetrUL píše:Zdravím, o víkendu jsem otevřel přední kapotu a našel na motoru zbytky starého chleba. Parkuju venku na sídlišti a i u mého předchozího auta jsem měl problém s hlodavci, kteří se chodili ohřát do motorového prostoru. Někde jsem četl, že hlodavcům nejvíce chutnají hadičky a polstrování z motorové části škodovek a volkswagenů, a tak jsem se informoval vjakou mají s tímto zkušenost a zda existuje nějaká obrana před těmito nevítanými návštěvníky. Technik mi řekl, že mají bohaté zkušenosti s okousanými hadičkami a nabídli mi tzv. plašičku - přístroj do motorové části, který odpuzuje hlodavce. Prý funguje dobře a cena je cca 1000 Kč.
Rozhodl jsem se, že ho vyzkouším a objednal jsem si ho. Počítám, že příští týden mi ho namontují do auta a pokud bude zájem podám hlášení zda funguje.
Máte s tímto už někdo zkušenost?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |