PROBLEM MOTOR 1.5 93
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
PROBLEM MOTOR 1.5 93
pomoz te prosim,motor je zbrklý občas padají otáčky a sytič má spožděný nástup.????
Hyundai Lantra 15glsi 63kw G4DJ r.v.1993 ted´ Hyundai Accent 1.3 12v r.v.1996
- Reklama
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
odpověd
ahoj diky za ochotu pomoci. Motor kolísá na volnoběh a když pri jízdě vyšlápnu spojku třeba na křizovatce , motor má tendenci jakoby chcípmout. Ta zbrklost , při rozjezdu spíš chcípá a hned zase by se rozerval (spojkou to není) . Ten sytič , za studena nastartuju a musím podržet plyn aby nechcíp , někdy dýl , někdy mín.Nemůžou to být špatně nastavené rozvody . Měnil jsem je ale nenašel jsem rysku na vačce.nastavil jsem to podle ucha.Jinak jezdí jako d´as.
Hyundai Lantra 15glsi 63kw G4DJ r.v.1993 ted´ Hyundai Accent 1.3 12v r.v.1996
Re: odpověd
logicky, delalo to i pred rozvodama? Jestli ne, mas v tom prsty a nech to predelat v servisu. Pokud je to stejny, volnobeh kolisa vlivem spatneho nastaveni volnobeznyho ventilu nebo motorku, to se da opet nastavit nejlepe na VAGu. To skubani pri rozjezdu muze byt v zapalovani, takze svicky, kabely. Zkontrolovat svicky. Nejlepsi je ale vzit litr a nechat si udelat radnou diagnostiku.lukan píše:ahoj diky za ochotu pomoci. Motor kolísá na volnoběh a když pri jízdě vyšlápnu spojku třeba na křizovatce , motor má tendenci jakoby chcípmout. Ta zbrklost , při rozjezdu spíš chcípá a hned zase by se rozerval (spojkou to není) . Ten sytič , za studena nastartuju a musím podržet plyn aby nechcíp , někdy dýl , někdy mín.Nemůžou to být špatně nastavené rozvody . Měnil jsem je ale nenašel jsem rysku na vačce.nastavil jsem to podle ucha.Jinak jezdí jako d´as.
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i