![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
A kdybyste věděli o někom kdo prodává nějaké dobré Scoupe tak neváhejte a napište
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
1468 a 62kW ma to scoupe pred faceliftem. motor jeste z colta. 1495 a 65kW je aplha engine, G4EK aneb prvni hyundai motor!! samozrejme doporucuju ten novejsi G4EK..wilsg píše:Zdar lidi někteří už víte že si chcu kupovat nějaké scoupe ale moc se v tom nevyznám tak se ptám vas kteří už mate svoje krasne autíčko.Už sem snad našel všechno co se na netu najít dalo.Pár kousků se mě líbilo ale nevím jestli by to byl dobrý obchod a proto se ptám vás...Třeba sem našel jedno ale ten má obsah 1468.Není lepší s obsahem 1495???
...A je v tom nějaký rozdil?Myslím teda krom 2 kW
...Nerad bych koupil něco špatného.
A kdybyste věděli o někom kdo prodává nějaké dobré Scoupe tak neváhejte a napište
Pro tebe to možná problém není ale pro mě docela jo...V pěnězoch to problém není ale neumím ani slovo německy a navíc kdo by tam jel se mnů??Kdybych tam jel sám tak bych se tam na beton ztratilHardcam píše:Ale ze jsem tak smelej, v nemecku se jich slusnejch da najit dost, proc si je nepritahnete? 3tisice prihlaseni, kolem 5tisic privezeni + cena auta...ja v tom nevidim problem...
black_sheep píše:1468 a 62kW ma to scoupe pred faceliftem. motor jeste z colta. 1495 a 65kW je aplha engine, G4EK aneb prvni hyundai motor!! samozrejme doporucuju ten novejsi G4EK..wilsg píše:Zdar lidi někteří už víte že si chcu kupovat nějaké scoupe ale moc se v tom nevyznám tak se ptám vas kteří už mate svoje krasne autíčko.Už sem snad našel všechno co se na netu najít dalo.Pár kousků se mě líbilo ale nevím jestli by to byl dobrý obchod a proto se ptám vás...Třeba sem našel jedno ale ten má obsah 1468.Není lepší s obsahem 1495???
...A je v tom nějaký rozdil?Myslím teda krom 2 kW
...Nerad bych koupil něco špatného.
http://www.tipcar.cz/karta/Hyundai/1158 ... 380560.htm
Sem se ptal kvůli tomuto...
jinak ja taky jedno scoupe shanim pro kamarada, kdyby byli dve, prodam klidne dve!
wilsg píše:http://www.tipcar.cz/karta/Hyundai/1158 ... 380560.htm
Borci tak ja už vážně nevím...Zítra se otec jede podívat na toto a pak uvidím jestli to vezmu
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |