![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
Ja som vedel, ze preco sa obraciam na fotum, idem do Borbet CA
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
no to mě se zase o ty dvě desetiny zvýší, při přezutí na letní..cert píše:na letních Fuldách je pokles spotřeby o 0,2l/100 (podle PP)
To je tim, ze oboje pneu stoji za hovn...ty 6000 jsou stary jak Metuzalem. Ja mel Nokian W dve sady, jedna na i30, tu uz jsem nastesti poslal do haje, protoze hlucny jsou neumerne a mezi snehem a ledem praktiky nedelaji rozdil a druhou jsem vcera shodil ze Ceeda (ty jsem k nemu dostal). Nez jsem tu prvni sadu obul, tak jsem se mylne nechal ovlivnit hodnocenim (tez jsi je na tom serveru hodnotil za 1), na pristi zimu mam pro Ceeda nachystany Barum Polaris 2 XL, vymenil jsem je s kamaradem, ktery prodava auto. Nokiany uz nechci ani videt, pokud to nebudou Hakkapeliity.cert píše:No, mně Ti přišly ty P6000 stejně hlučné jak zimní Nokian W. Co jsem ale zaznamenal po cca 40 ujetých km na letních Fuldách je pokles spotřeby o 0,2l/100 (podle PP).
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |