Tak uz mam konecne vecicky na vymenu doma
Kotouce a desticky mam od ceskeho prodejce, dorazily behem 3 dni cena 2771,- i s postovnym a komplet set pro zadni brzdu na obe kola jsem nakonec kupoval na
http://www.koraps.com sice jim to trvalo a komunikace nic moc, jeste ted mi to urcite pise, ze objednavka ceka a neni vyrizena
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
objednano 18.5. a dorazilo po celnim rizeni dnes (8.6.) a to za slusny peniz 294$ + 4,5% CLO + 20% DPH takze neco kolem 7400,- Bude-li to taky nekdo shanet, tak se jedna o Brake Assy-Parking RR,LH (58250-2B000) a Brake Assy-Parking RR,RH (58270-2B000) u nas jsem videl, ze to prodavaji za ~5tis. jednu stranu, takze mi to zaplatilo jak kotouce tak desticky
Z fotky je videt, ze ten jeden je trosku ohlej, ale to je jen ten plech, to se srovna
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
na ohybani jsem odbornik
Ted mam jedine dilema, zda z toho sundat jen ty pakny s uchyty a pridelat to na starou prirubu se starym plechem, protoze to zvladnu sam
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
a nebo uhanet nejakeho mechanika, at mi to vymeni jako celek, protoze hadam musi jit dolu lozisko a to sam nezvladnu sundat, protoze zatim nevim jak ho sundat a co je zapotrebi za naradi na jeho sundani
![Think :-k](./images/smilies/eusa_think.gif)
... jen aby to pak neskoncilo tak, ze budu kupovat i nova loziska
Jak jsem psal, ze mi to pak o sebe drhlo a musel jsem brousit kotouc flexou, tak na tom kotouci prave nebyla vubec videt ta drazka v tom srazeni na vnitrnim prumeru a ono samo to srazeni bylo pekne nabalene rzi, ze tam vlastne ani zadne srazeni nebylo. Az budu sundavat ten druhy kotouc, tak se to pokusim vyfotit, ted uz se do toho muzu stourat a zase neco znicit
PS: musim pochvalit Ferodo, ze dodava desticky i s temi kluznymi plechy, kdyz jsem kupoval Nipparts na cee'da, tak tam jsem je musel kupovat solo
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)