Zdravím pánové, dovolím si i já přispět se svou špetkou.
Autí zaplaceno včera dopoledne v salonu Olomouc s tím, že ve středu ráno bude auto připraveno k předání.
Před odchodem jsem ještě zkusil známé "líná huba, hotové neštěstí" a zeptal se paní ředitelky, zda by přece nemohla předávka být o něco dřív. Zaběhla do servisu a za chvíli se vrátila s úsměvem, že v 15 hodin teda můžu přijít, že to zvládnou tedy ještě ten den
Ale k tématu:
Dnes jsem byl na otočku v Brně po D1 a myslím, že znalým popisovat cestu nemusím. Kdo nezná obchvat Prostějova směrem na Brno od Olomouce, tak povolena 80km/h, táhlá pravotočivá se spoustou příčných nerovností a vyjetých kolejí od kamionů. Takže hned zhruba po 15 km jízdy jsem na vlastní kůži pocítil, o čem že se to tady diskutuje. Přiznám se, že kdybych už 14 dní před včerejší koupí vozu tady všechno nehltal tam a zpátky, asi bych byl dost vylekanej, protože prdel ix20 opravdu odskakovala. Na úseku cca 2km v rychlosti 80km/h odskočila v podstatě na každé příčné nerovnosti. Jelikož jsem s tím ale tak nějak díky tomuto tématu počítal a byl na to jak se říká připraven, nepřekvapilo mě to, jen jsem byl zvědavý, jak moc to bude. Musím říct, že nic tragického se nedělo, ale asi to opravdu ovlivnilo to, že jsem to očekával. Neznalý problému by byl asi hodně vylekán.
Co se týče hluku od zadní nápravy, tam jsem nic neobvykle hlučného zatím nezaznamenal, spíše mám velmi hlučnou přední nápravu. Na nových asfaltových úsecích jede auto nádherně tiše a klidně, ale na betonce je to opravdu dost nepříjemné. Uvidím, zda se to bude zhoršovat, ale budu to každopádně řešit v reklamaci.
V každém případě bych rád adaptéry pana Františka pořídil. otázkou je, zda ještě produkuje. Myslím ty adaptéry
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)