Systém v autě. Hmm... No montovala to německá firma AVO-GAS a její systém se jmenoval AVO-Magic. Prakticky je to Německá varianta Magicu, ale používali v krabičce vlastní software na bázi linuxu. Takže to tu byl pak při problémech (viz. můj topich) oříšek napíchnout, neboť nedali nikomu kódy a u nás a jinde v EU se standardně jede na systému, kterej běží na woknech. Mě to stálo výměnu jednotky, aby to vůbec mohli napíchnout. Je to nicméně ta samá krabička, jen s jinym systémem.
Měnili mi to v HL Propanu tady v Praze a na krabičce je teď Magic II. Měl by to být Lovtec Magic II ten systém. Lovtec bylo zmíněno i v papírech z Reichu. Dále je tam nádrž Stako, vstřikovače Metis, něco od Tomasseta, nevím teď ale co. Možná reduktor. Čert ví. V papírech od Neptunu, když tomu dělali revizi pak bylo často zmíněno KME.
2Hard: Hlavně, že víš co myslim, sám občas nevim jak to nazvat, ale gumy už mi taky hvízdaly nejednou. Navíc je to pak hrozně nepříjemnej kick dopředu

Teď už je to lepší, protože mám konečně snad dobře nastavenou sedačku. Hodně i díky tobě. Nicméně jsem přišel na to, že je lepší plyn jenom lechtat kord při rozjezdu špičkou tenisky. Jak na to dám celou nohu tak je to v loji.
Co se týče té spojky tak tam je to taky zázrak. Je podstatně měkkčí oproti Anče a taky se jinak pouští. V Anče to bylo jednoduchý, tam ji člověk pustil, zasek se na chvilku a pak zase pustil.