![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
adresuj svoje dotazy radsej na vyvojove centrum v nemecku, skus sa opytat celeho oddelenia, preco to sudruhovia nemci takto "domrsili"
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: frawd, Moderátoři
seky píše:hm, díky, mrzuté... tak nevím, já snad budu muset koupit roomstra v holotě....
to Vláďa1: ahoj,můžeš mi zavolat na 603424639,FrantaVláďa1 píše:ahoj děkuji všem za rady a Franto můžu se zeptat jaká je tedy úprava zadní nápravy co by jsi mi doporučil nebo na koho se mám obrátit s pozdravem a děkuji Vláďa
Ahoj,je to skvělé a nadčasové auto,kup si ho,budeš spokojený.Bohužel to došlo i soudruhům v německu,tak se mu trochu pomstili,ale to má řešení. Ničeho se neboj,ix20 má chyb opravdu málo. Pokud jezdíš po dálnici,doporučuji spíš 1.6,Frantaseky píše:Zdravím Vás...
Jelikož chci koupit nové auto, dostala se mi do hledáčku i ix20.
Splňuje naše požadavky a hlavně cenu - koukáme po skladových vozech, nebo nových do 270tis. Kč...
Užuž sem byl pro ix20 rozhodnut, ale ty tlumiče mě děsí... to řešení je opravdu divný...
Mám otázku - je stejné řešení i u sestry Vengy? Předpokládám, že ano, ale radši se zeptám...
Děkuji
ahoj,šetři čas,nikdo to stejně nečte a odpověď nepřijde - je to vyzkoušené,můžeš tam napsat co chceš,asi to jde rovnou do sběru.Franta[/quote]frantaservis píše:imho, včera mi odHMMC došel dotazník jak jsem byl spokojen s prodejem nového vozu a s vozem jako takovým, akorát že v poli "vaše náměty" je strašně málo místa a když tam budu chtít něco málo napsat , tak budu muset vložit přílohu a to se mi tam pak celý nevejde do jejich odpovědní obálky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |