Koupě Getze
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupě Getze
I těch 70tis za Getze je dost. Za těch 80tis a pár drobnejch už máš o dost většího Accenta v hezkym stavu, když budeš chvilku hledat. Možná bych i proto popřemejšlel o tom. Přece jenom je to trochu větší auto, spotřeba nebude o tolik vyšší a dýl ti pak vydrží.
PS: sloučeno. O koupi a výběru Getze je tu sáhodlouhé téma nyní o 23 stranách.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
- Reklama
Re: Výběr auta- Getz
Toho Getze prodávám já. Taky jsou koukal na ostatní inzeráty a dle nich stanovil cenu. Nabídky autobazarů na 1.1 bez klimy za 56tis. (ale na úvěr, takže klidně za 90) jsem nebral v úvahu.Bolldar píše:PS: Tak jsem si znova obťuknul ceny Getze s jinými parametry na vyhledání a nestačím se divit. Teď bych nedával asi ani těch 70 vč. výše zmíněného. Jsem blbec, ještě že ses o tom zmínil
Jinak co se týká koupě Getze tak nemůžu mluvit jak bude vypadat po 200tis. km, ale ten náš neměl za 92tis. ani jednu závadu, jen jsem měnil vloni (po 8 letech) baterii.
Honda Civic Type-R (2008) + kompresor Rotrex (222kW/302hp)
Honda CR-Z Sport (2011)
Hyundai Veloster 1.6 GDI Style (2012)
Honda CR-Z Sport (2011)
Já osobně jsem se o Hyundai nikdy moc nezajímal, až teď se začínám nořit do hlubin další automobilkyFarrael píše:I těch 70tis za Getze je dost. Za těch 80tis a pár drobnejch už máš o dost většího Accenta v hezkym stavu, když budeš chvilku hledat. Možná bych i proto popřemejšlel o tom. Přece jenom je to trochu větší auto, spotřeba nebude o tolik vyšší a dýl ti pak vydrží.
Náhle jsem si uvědomil i fakt, že znám lidi co mají jak Accenta, tak i Elantru kolem toho r.v.2003, tak se pozeptám jich na reference a příp. neduhy těhle aut. Jak píšeš, ceny jsou obdobné a větší auto má zase výhodu v tom, že při případném předělání na plyn bude mít pořád i něco jako kufr
Takže ještě oťuknu tady na fóru tahle dvě autíčka a na chudinku getzíka asi zapomenu. I když pěkný je, to zase jo.
Bolldar: S tím předěláním na plyn máš pravdu, do prostoru pro rezervu se vejde podle mě maximálně 35L toroid, tj. nějakých 28L plynu, při spotřebě 8L plynu nějakých 350km.
Honda Civic Type-R (2008) + kompresor Rotrex (222kW/302hp)
Honda CR-Z Sport (2011)
Honda CR-Z Sport (2011)
Bol: jestli se opravdu chces pohybovat u 80tKc, tak jednoznacne volim Accenta, za tu cenu vs. rok a vybava nema konkurenci - napr. http://www.sauto.cz/osobni/detail/hyund ... oFrom=list
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Těch 80 tisích bych viděl spíš jako horní hranici. Přeci jen nechci utrácet všechny prachy co mám z letních brigád za auto, když dneska prakticky není jistota práce. A ve 23letech když mám letos po škole moc volných míst pro lidi bez pořádné praxe není.Hardcam píše:Bol: jestli se opravdu chces pohybovat u 80tKc, tak jednoznacne volim Accenta, za tu cenu vs. rok a vybava nema konkurenci - napr. http://www.sauto.cz/osobni/detail/hyund ... oFrom=list
i když na druhou stranu na Accenta budou určitě víc aut na vrakáči na náhradní díly než na Elantru, což?:)
edit:
Nerad bych spamoval vlákno ke Getzu, ale nějak se to tu rozjelo tak si dovolím ještě jeden mírný offtopic: Věřili byste něčemu takovému? Nebo raději něco ještě novějšího jako výše zmíněný Accent?
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
za 80 ti predam Accenta aj mojho
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Mexican: fakt? Ze bych koupil auto?
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
To je to tak strašný? Ale fakt, naftu nechci, děkuju pěkněMexican píše:za 80 ti predam Accenta aj mojho
Zrovna Mexicanova auta bych se vubec nebal...narozdil od aut z inzerce je aspon proverene
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak. Jestli ti ho nechá za 80 talířů tak bych do něj šel, ani bych nemrk.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Jak nechci?! Vis jak ten motor s tim autem cvici?no je to fakt,radsi kup 1.1 benzin,v tom se jentak nezabijes:-)
Clovece ja mit ty penize a chtit takovy auto,tak jsem prave dovybiral
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
Tož to já vím, ale naftu jsem zamítl kvůli ceně servisů a taky jí jen tak nepředělám na LPG Kdybych chtěl naftu tak beru Opela Corsu 1,7DTi. Nezničitelnej motor od Isuzu.enjoy píše:Jak nechci?! Vis jak ten motor s tim autem cvici?no je to fakt,radsi kup 1.1 benzin,v tom se jentak nezabijes:-)
A navíc jsem zvyklý na Fobii 1,4Mpi 44kW Takže 1,6i proti ní --> formule hadr
Ale no tak...srovnavat zurive neohrabanej nekultivovanej diesel s modernim CR? Ale jdi. A o servisu taky nemas moc poneti...
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hele jako jo,ja te chapu,humbuk okolo dieselu je vseobecne znamy...ale me treba za 160 tisic kilometru neudelal jediny problem co se pohonne jednotky tyce.
A to,ze se nemusis klanet pred 75% koncernovy produkce beru jako bonus...co se vykonu tyce.
Dalsi vec,co chces predelavat na plyn,kdyz budes jezdit za 5 litru?s dojezdem az 1000 kilometru?
Nech si to ulezet v hlave...
A to,ze se nemusis klanet pred 75% koncernovy produkce beru jako bonus...co se vykonu tyce.
Dalsi vec,co chces predelavat na plyn,kdyz budes jezdit za 5 litru?s dojezdem az 1000 kilometru?
Nech si to ulezet v hlave...
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw