PS: sloučeno. O koupi a výběru Getze je tu sáhodlouhé téma nyní o 23 stranách.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
Toho Getze prodávám já. Taky jsou koukal na ostatní inzeráty a dle nich stanovil cenu. Nabídky autobazarů na 1.1 bez klimy za 56tis. (ale na úvěr, takže klidně za 90) jsem nebral v úvahu.Bolldar píše:PS: Tak jsem si znova obťuknul ceny Getze s jinými parametry na vyhledání a nestačím se divit. Teď bych nedával asi ani těch 70 vč. výše zmíněného. Jsem blbec, ještě že ses o tom zmínil
Já osobně jsem se o Hyundai nikdy moc nezajímal, až teď se začínám nořit do hlubin další automobilkyFarrael píše:I těch 70tis za Getze je dost. Za těch 80tis a pár drobnejch už máš o dost většího Accenta v hezkym stavu, když budeš chvilku hledat. Možná bych i proto popřemejšlel o tom. Přece jenom je to trochu větší auto, spotřeba nebude o tolik vyšší a dýl ti pak vydrží.
PS: sloučeno. O koupi a výběru Getze je tu sáhodlouhé téma nyní o 23 stranách.
Těch 80 tisích bych viděl spíš jako horní hranici. Přeci jen nechci utrácet všechny prachy co mám z letních brigád za auto, když dneska prakticky není jistota práce. A ve 23letech když mám letos po škole moc volných míst pro lidi bez pořádné praxe není.Hardcam píše:Bol: jestli se opravdu chces pohybovat u 80tKc, tak jednoznacne volim Accenta, za tu cenu vs. rok a vybava nema konkurenci - napr. http://www.sauto.cz/osobni/detail/hyund ... oFrom=list
To je to tak strašný?Mexican píše:za 80 ti predam Accenta aj mojho
Tož to já vím, ale naftu jsem zamítl kvůli ceně servisů a taky jí jen tak nepředělám na LPGenjoy píše:Jak nechci?! Vis jak ten motor s tim autem cvici?no je to fakt,radsi kup 1.1 benzin,v tom se jentak nezabijes:-)
Clovece ja mit ty penize a chtit takovy auto,tak jsem prave dovybiral
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |