Při neutralu zdechá
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
Při neutralu zdechá
Zdravím chlapy stala se my taková zajimává věc asi tak 5x vůbec nevím co to může byt jel jsem normalně a jak jsem zařadil neutral např z kopce tak my to zdechlo z ničeho nic a pak jsem znovu šlápl na plyn a to se jak kdyby nastartovalo a zase jelo nevíte co to může byt díky moc
- Reklama
-
- *
Re: Při neutralu zdechá
Mel jsem podobny problem zkoumal jsem to ale nic a potom nahodou ksyz jsem zastavil a zavadil jsem o klicek prisel jsem na to ze je to spinacka vychozeny ten zamek zkus jak budes mit nastartovano tak lehce ohybat do stran a jestli zdechne tak trefa jestli ne tak nevim to je moje zkusenost cau paliPizi píše:Zdravím chlapy stala se my taková zajimává věc asi tak 5x vůbec nevím co to může byt jel jsem normalně a jak jsem zařadil neutral např z kopce tak my to zdechlo z ničeho nic a pak jsem znovu šlápl na plyn a to se jak kdyby nastartovalo a zase jelo nevíte co to může byt díky moc
-
- *
Jo a z kopce se nevyrazuje
A co svíčky?Kdy si je naposled měnil?
Jo to jsemjenom zkousel vis jestli to zdechne nebo ne:-D ale diky za radu stou spinackou to zkusim ale zase od te doby nic ani jednou my to neudelalo ale zkusim to diky moc:-)palicka007 píše:Jo a z kopce se nevyrazuje
Svicky nejsou tak stare ty byli meneny:-)Ringo píše:A co svíčky?Kdy si je naposled měnil?
- Piskotkiller
- Moderátor
No já bych řekl že to bude volnoběžnej ventil dělalo mi to taky!
Hyundai Scoupe GT
Aha dobře no uvidíme jak to zase udělá tak to budu řešit zatím nic zase tak uvidíme jinač díky za radyPiskotkiller píše:No já bych řekl že to bude volnoběžnej ventil dělalo mi to taky!