Ahoj všem, neřešil už někdo zadní lemy??Včera jsem byl v servisu a řekli mě, že se na Coupe 1G nevyrábějí Tak mě prosím někdo poraďte jestli ten lem nepasuje třeba z jiného auta? Něco jsem slyšel, že se dá sehnat v Polsku. Tak pokud už to někde opravoval, prosím o info.
Díky moc
Patrik
Zadní lemy
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- patrick7
- *
- Kontaktovat uživatele:
Zadní lemy
Hyundai Coupé '99 2.0i
- Reklama
Re: Zadní lemy
Bohuzel z jinyho auta urcitene. a jeslti to delaj nekde v polsku tak spis jen ze si to nekdo vyriznul z plechu.
Ale k lemum asi toto - je to vynatek z diskuze, nic mene pravdivy.
- Trvanlivé
- Levné
- Skvěle vypadající
Je možno splnit vždy jen dvě z uvedených podmínek. Bolestně ozkoušeno.
Pokud je člověk ochoten pustit chlup, nezbývá než to svěřit autoklempíři. Zrzavé části vyřízne, navaří nerezové, zafinalizuje. K nerozeznání od originálního dílu, kvalita ÚPLNĚ jinde.
--------------------------------
Kdyz jsem delal lemy ja, tak jsem tak jsem pouzil klasickej dvouslozkovej tmel. Ten rok to vydrzelo a ted to zacina zase pomalu kvist... Ale zase me vyslo cca na 300 kacek s barvou se vsim a defakto mi toho zbylo i na to co budu delat ted.
Ale k lemum asi toto - je to vynatek z diskuze, nic mene pravdivy.
- Trvanlivé
- Levné
- Skvěle vypadající
Je možno splnit vždy jen dvě z uvedených podmínek. Bolestně ozkoušeno.
Pokud je člověk ochoten pustit chlup, nezbývá než to svěřit autoklempíři. Zrzavé části vyřízne, navaří nerezové, zafinalizuje. K nerozeznání od originálního dílu, kvalita ÚPLNĚ jinde.
--------------------------------
Kdyz jsem delal lemy ja, tak jsem tak jsem pouzil klasickej dvouslozkovej tmel. Ten rok to vydrzelo a ted to zacina zase pomalu kvist... Ale zase me vyslo cca na 300 kacek s barvou se vsim a defakto mi toho zbylo i na to co budu delat ted.
Hyundai Coupe 2.0 16V - LPG
Skoda Felicia 1.3i - ex
Skoda Felicia 1.3i - ex
- black_sheep
- Moderátor
Re: Zadní lemy
já jsem měnil na coupe celé blatníky za fungl nové. stálo to ale raketu - takovou, že letos už bych to vzhledem ke stáří auta nedělal a spíše pomalu šetřil na nové pokud tedy nechceš vrazit do auta trojnásobek jeho ceny jako já
oprava samo-domo se vejde do dvou tisíc a vydrží to v pohodě rok. příští rok to zaplácáš ze zbylého materiálu znovu, a již zadarmo takhle jsem každý rok pošimral lantru šmirglem a pořád to vypadalo ještě ok když jsem ji viděl naposledy..
oprava samo-domo se vejde do dvou tisíc a vydrží to v pohodě rok. příští rok to zaplácáš ze zbylého materiálu znovu, a již zadarmo takhle jsem každý rok pošimral lantru šmirglem a pořád to vypadalo ještě ok když jsem ji viděl naposledy..
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS