Dejvo píše:Zdravim vsetkych Accentakov,
poslednu dobu som stravil dokladnym prezeranim vsetkych aktualnych ponuk novych automobilov za prijatelnu cenu a jasne som sa rozhodol pre kupu noveho Accenta. Musim priznat, ze k tomuto rozhodnutiu prispelo i mnoho podnecujucich prispevkov v tomto fore. Mam ale nejake otazocky, ak uz s tym mate skusenost:
- hmlovky sa dodavaju len pri dieslovom motore, alebo staci mat zvoleny benzinovy motor vo verzii elegance?
- je mozne si objednat vrchne elektricke okno, lebo v cenniku na stranke distributora som tuto moznost nenasiel.
- a nakoniec asi najdolezitejsia otazocka, naozaj je nutne cakat az do februara / marca na noveho Accentika? To je po tomto vozidle naozaj taky obrovsky dopyt, alebo kde je problem... Je to totiz naozaj dost dlha doba.
Vopred dakujem za reakcie a dufam ze sa coskoro budem moct stat riadnym clenom tohoto fora, to znamena aj s novym tatosom tejto pre mna novej znacky.
vitaj u nas

snad ti budem moct odpovedat na zopar otazociek, teda
- hmlovky a vyskove repro su iba elegance diesel, do benzinu sa neviem z akeho titulu nedavaju, domontovat by vraj hmlovky stali asi 11tis.Sk, takze rozdiel v cene dynamic a elegance je vyrovnany uz len hmlovkami. z tohto dovodu nechapem, preco nevozia len elegance. za 10 tisic ma clovek omnoho viac veci. keby ich ma domontovat, tak daleko presiahne aj 20tisic a taku stredovu laktovu opierku a myslimze drziak na okuliare a svetlo by niekto sotva uz domontoval. ale pacilo sa mi, ked mi jeden predajca povedal, ze maju dynamic, ale to vo vybave ani rozdiel nieje

az ma dostal do pomykova, tak som mu zacal vymenovat zopar veci z elegance a nic. skratka ak chce niekto dialk.central,alarm, hmlovky..tak je racionalnejsi elegance(tot len moj postreh)
- elektricke sklo je teda zvlastna poziadavka, treba sa opytat u predajcu, ale vela sanci by som tomu nedaval
- uz vyssie som pisal, ze diesle niesu vobec, ale benziny su resp. by mali byt v Senici a koncom oktobra dojdu, tak sa treba rychlo opytat u predajcu a nieco si rezervnut. myslim, ze zatial nie su objednavane. hm, hlavneze ked si clovek objedna diesel, tak mu dojde az po vsemoznych neobjednanych. hyundai si je skratka vedomi, ze tie auta sa predaju, nech pridu hocijake.