predná náprava
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: predná náprava
jarousi pokud ti neco mlati na predni naprave tak v prve rade to chce najet na zvedak a zjistit od ceho to muze byt,nekde vule na hornim ulozeni,ramena,cepy atd.,takhle budes menit jednu vec za druhou a problemu se nemusis zbavit,je treba najit pricinu a potom menit
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
- Reklama
69pavel: to je pravda, budu muset, včéra jsem jel z práce a už docela mrzlo, tak mi přišlo že to mlátilo ještě víc...ale říkal jsem si že kdyby to byli silembloky, tak než to dát do servisu a než abych jim za to dal kolem těch 2000. a to jen za silembloky, tak že bych radči za to koupil celé nové ramena.. třeba to výde o 2 - 3 stovky navíc, ale nebudu muset auto nikam vozit a mít strach že mi to zase v servisu odřou, takhle to vyměnim sám doma ...
AKTUÁLNI:
ŠKODA OCTÁVIA STYLE 1.9 TDI 66KW
PRODÁNO:
HYUNDAI ACCENT 1.5CRDI 96 KW
PRODÁNO:
- ZdeněkSvoboda
Geometrii ale budeš muset udělat tak i tak
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
jojo to vim , tu mi dělá známej, takže v poho....
no ted jsem přítelkyni vytáhl na černák do kina, myslel jsem že to v půlce cesty otočim a pojedem domu, levé kolo mlátí přímo nehorázně, je to zvuk jak železo na železo....co jsem koukal jen zběžně po vytočení kola, tak silemblok nevypadal nijak natrhlej, zítra sundám kolo a podivám se pořádněji
no ted jsem přítelkyni vytáhl na černák do kina, myslel jsem že to v půlce cesty otočim a pojedem domu, levé kolo mlátí přímo nehorázně, je to zvuk jak železo na železo....co jsem koukal jen zběžně po vytočení kola, tak silemblok nevypadal nijak natrhlej, zítra sundám kolo a podivám se pořádněji
AKTUÁLNI:
PRODÁNO:
PRODÁNO:
Tak aby to ve výsledku nebyl tlumič..?
Silenbloky mě ještě krom bouchání, neskutečně vrzaly při vyjiždění z řady. Tzn.při plném rejdu a skoro nulové rychlosti..
Silenbloky mě ještě krom bouchání, neskutečně vrzaly při vyjiždění z řady. Tzn.při plném rejdu a skoro nulové rychlosti..
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
To vypadá na kostičku ..... ta mlátí kov na kov a máš pocit, že ti upadne půlka auta i když tlumiče Mando měly taky velký nadání na různý pazvukyjarous020 píše: je to zvuk jak železo na železo...
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
vypadá to jako kdyby tam bylo něco volného a vždy jak vědu na nějakou nerovnost tak se to posune a bouchne to...no doufám že ty tyčky to nebudou,je to max 14 dní co jsem je koupil od Hardcama
a měnil jsem je...takže tyčky jsou nové.
Co jsem koukal zběžně na tlumič,tak taky nevypadá že s ním něco je , kdyby mělo s ním něco být, tak by třeba vytekl,nebo ne?a hlavně bych to poznal na jízdních vlastnostech?by to třeba v zatáčkách nedrželo ne?
jen mi připadalo že se při vyší rychlosti(dálnice 130) trochu chvělo.....
jinak to bouchání je rázný, žádný vrzání nic...
a měnil jsem je...takže tyčky jsou nové.
Co jsem koukal zběžně na tlumič,tak taky nevypadá že s ním něco je , kdyby mělo s ním něco být, tak by třeba vytekl,nebo ne?a hlavně bych to poznal na jízdních vlastnostech?by to třeba v zatáčkách nedrželo ne?
jen mi připadalo že se při vyší rychlosti(dálnice 130) trochu chvělo.....
jinak to bouchání je rázný, žádný vrzání nic...
AKTUÁLNI:
PRODÁNO:
PRODÁNO:
tak příčina odhalena povolila se mi stabilizační tyčka po dotáhnutí vše ok jen nechápu že se povolila, dotáhnul jsem je na krev....nevím no
AKTUÁLNI:
PRODÁNO:
PRODÁNO:
Mám tu samou zkušenost, ale nestihnul jsem ti to napsat....četl jsem až teď. Je neskutečný, co to dokáže dělat za rány a přitom to povolení bylo téměř neznatelné Po výměně stabilizátorů je asi dobré po pár kilometrech provést kontrolu dotažení......
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
To určitě .... stabil. tyčka se při jízdě dost namaká a povolit se může. No, a že to pak vydává opravdu hodně nechutný rány, jste slyšeli sami .... možná, že by bylo dobrý, po dotažení tam narvat ještě nějakou tenčí kontramatku moc místa tam sice není, ale nějaká placka by se tam vešla ...... a bylo by po povolovánírokolo píše:Po výměně stabilizátorů je asi dobré po pár kilometrech provést kontrolu dotažení......
Namísto kontra bych doporučil nějakej Loctite či pro šetřivé jedince zakápnout barvou.....
.........
Tak stím povolením stabil tyčky, tenkrát po navaření packy na tlumič, mám také zkušenost! Taky se mi to povolilo..
Jinak pánové dotaz: Po výměně silenbloků jsem zjistil že volant je mírně!! jakoby o jeden zub otočen doprava! A přitom auto, i když nedržím volant , nikam nezatáčí.. zkoušeno mnohokrát, ať už na dálnici nebo na normální silnici za nižší rychlosti.. prostě jedu rovně.. Až po hodně velké době, se někam hne, ale to může být i nerovností silnice... Kdybych v tom nejel, řekl bych sbíhavost.., to jsem už zažil v jiném autě...než jsem minul druhej kandelábr, přejel bych do protisměru.. Ale tady prostě nic..
Jinak pánové dotaz: Po výměně silenbloků jsem zjistil že volant je mírně!! jakoby o jeden zub otočen doprava! A přitom auto, i když nedržím volant , nikam nezatáčí.. zkoušeno mnohokrát, ať už na dálnici nebo na normální silnici za nižší rychlosti.. prostě jedu rovně.. Až po hodně velké době, se někam hne, ale to může být i nerovností silnice... Kdybych v tom nejel, řekl bych sbíhavost.., to jsem už zažil v jiném autě...než jsem minul druhej kandelábr, přejel bych do protisměru.. Ale tady prostě nic..
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Marťas a on ti opravoval jen ten silentblok a nebo ještě něco dalšího, např. rejdový kuláky .... a dělal potom geometrii ( sbíhavost ) Protože jestli se volant nepootočil díky tomu jak dělal sbíhavost, v nějakých provizorních podmínkách .... tak mě napadá už jen to, že ho sundal dolů a špatně ho nasadil, když ho vracel na tisícihran volant. tyče ale proč by lívanec sundaval
JJ napadlo mě tam taky narvat ještě jednu matku, já tam mam určitě ještě dost závitu na jednu matku, loctite bych tam moc nedával,teda nevim jak na tomhle ale když jsme ho používali v práci tak po zaschnutí loctitu se to jen s obtížema povolovalo, navíc tady když bude držet loctite s tim bordele a rezi co na to pujde, bych to asi potom nechtěl měnit, myslim si že ty matky budou asi lepší.
¨Jinak s tím volantemmam něco podobného, jenomže do leva:) nechal jsem si dělat tu zmíněnou geometrii
¨Jinak s tím volantemmam něco podobného, jenomže do leva:) nechal jsem si dělat tu zmíněnou geometrii
AKTUÁLNI:
PRODÁNO:
PRODÁNO:
martas pokud to povolil na spodnim kulaku na kuzelu tak by se geometrie nemela hnout,,jedine ze uz pri poslednim merini geo byly silentbloky nacate a ted po vymene se to narovnalo jak ma a tim se posunul volant,pokud to ale povolil na sroubech na rameni(2srouby na kulaku) a vytahl jen rameno tak je to pohnute, nezbyde nez zajet na geo at zbytecne nesjizdis pneu
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40