Dno kufru
Moderátoři: amaize, Moderátoři
- Docent
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dno kufru
Hm, takže po vysmívaných starých škodovkách je i20 další DoDo ?
† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus
Hyundai i20 Inclusive Plus
- Reklama
Dnes som po jazde v 31 st.teplotách som išiel vybrať tašku , ktorá bola položená pri rezerve....neskutočná teplota a tak isto prepálený tapacír. Žiadny horľavý predmet - nádobu tam netreba pchať. Minule som tam prevážal slivovicu a pivko na dovolenku. Fúú mohol som svietiť...tak ma osvietilo a idem na kávičku do
Hyundai i20 1,4 73kW /100k Style, Diamond Black
-
- *
Ahoj, nějaké novinky k tomuto tématu? Já to objevil v autě taky
- Přílohy
-
- obrázek.JPG (137.23 KiB) Zobrazeno 1976 x
i20 1,2 Inclusive Plus, Electric Green
- isquash
- **
- Kontaktovat uživatele:
Minulou sobotu jsem byl na 2. garanční prohlídce a přijímacímu technikovi jsem to ukazoval. Říkal, že to nafotí a pošle (předpokládám do Hyundaie do Prahy).
Jestli si zítra vzpomenu, tak mu zavolám jestli má nějaký výsledek či vyjádření.
Jestli si zítra vzpomenu, tak mu zavolám jestli má nějaký výsledek či vyjádření.
HYUNDAI i20, motor 1,2 57kW, výbava Family Plus, barva Electric green, od 9.12.2010
http://www.spotreby.cz/hyundai-i20-1,2i-dohc-16v-57-kw-78-hp-a6018/
http://www.spotreby.cz/hyundai-i20-1,2i-dohc-16v-57-kw-78-hp-a6018/
Před půl rokem jsem řešil stejný problém. V servise to vyfotili a poslali do Hyundai a nakonec ten díl (ochranou folii) v rámci garance vyměnili. Od té doby to musím zaklepat, to nezlobí, takže spokojenost. Legračně vypadalo, když mi tam než přišla orig. folie dali obyč. igelit.
Hyundai i20, inclusive plus, 1,2/57kw, 5HTB, Champaigne silver, 06/2011
Zdravím všechny na fóru.
Dnes jsem našel propálenou izolaci podlahy a propálené čalounění zadní pravé sedačky. Píšete zde, že to centrála v Praze nepovažuje za problém.
Aby jsme se brzy nedočkali nějakého požáru v kabině v místě, kde jsou běžně připotány malé děti v sedačkách.....
Dnes jsem našel propálenou izolaci podlahy a propálené čalounění zadní pravé sedačky. Píšete zde, že to centrála v Praze nepovažuje za problém.
Aby jsme se brzy nedočkali nějakého požáru v kabině v místě, kde jsou běžně připotány malé děti v sedačkách.....
- Přílohy
-
- Pod zadni sedackou.jpg (124.03 KiB) Zobrazeno 1794 x
-
- Detail propálené podlahy.jpg (156.26 KiB) Zobrazeno 1794 x
-
- Detail propálené zadní pravé sedačky.jpg (253.12 KiB) Zobrazeno 1794 x
† Škoda Felicia 1.3 BMM hatchback - červená romantická
* Hyundai i20 1.2 Kappa Comfort - SLEEK SILVER MET. ESP+TCS - Made in India
* Hyundai i20 1.2 Kappa Comfort - SLEEK SILVER MET. ESP+TCS - Made in India