EDIT: no a tych v200 max... myslim ze mozno by to slo ss tym navysenym vykonom. Ja mam na viacerych rovinkach 194km/h aj ked mam v TP 179km/h ako max. Mam vsak dlhsiu prevodovku s akou sa to tu zrejme homologovalo. Najst sa to da v inych vlaknach

Moderátoři: Martun, Moderátoři
Asi tak bych to reálně viděl ...... při těchto rychlostech se paradoxně začíná stírat rozdíl mezi naftou a benzínem, protože mám skoro stejnou zkušenost. Po bavorské dálnici jsem několik desítek kilometrů jel tímhle tempem a spotřeba se mi pohybovala od devíti do deseti litrů .... podle členitosti krajiny, ale jel jsem ve voze sám a skoro prázdný. Tohle měření, už má ale nějakou vypovídající hodnotu, protože rychlost okolo 170 km/h se dá držet relativně dlouho a bezpečně i s našimi sedany ..... ale vypálit ze 130ti na pár sekund na 200 a tvrdit, že spotřeba je něco málo přes pět litrů, je slušně řečeno lehce mimo mísuMexican píše:neviem ako v skutocnosti, ale u mna vynulovane v 170km/h a cca 20km na tejto rychlosti skoncilo odpoctom na hodnote 9l.
Martun píše:čoveče tohleto se mi nechce věřitjarous020 píše: .. když to proženu po dálnici (max rychlost vylezla na 200_210 ale to už leze otáčkoměr k červenýmu) tak spotřeba je do těch 5,2 ...jinak ted v zimě mam těch 5,6 - 5,7 na 14 zimákách a převážně město....sice máš ty 14tky oproti mým 16, ale já když to kulím 200 tak spotřeba je kolem 6.5l těch 5.2 mě přijde dost nereálný..
nevím jak je to u benzinu ale já u crdi mam tacháč do 220km/h a neříkám že bych s tim jel touhle rychlostí 20 km....ale prostě tuhle rychlost z něj dostanu ...Vilda píše:Taky ty vaše dvoustovky jsou docela divnýAccent CRDI má maximálku tuším 17O km/h, takže aby si jel 200, tak na tacháči by si musel mít minimálně 220 km/h
takže tuhle rychlost můžeš držet jen pár vteřin, protože motor mele s posledního
Tachometr má benzin stejný jako nafta ..... můj rekord je 204 km/h podle navigace, takže tacho na doraz a to je absolutní stropjarous020 píše: nevím jak je to u benzinu ale já u crdi mam tacháč do 220km/h a neříkám že bych s tim jel touhle rychlostí 20 km....ale prostě tuhle rychlost z něj dostanu ...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |