![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
A druhy servis i20 za 380 eur? V ktorom servise tolko pytaju?
Inak, nemozes sa cudovat, ze je skoda v CR tak draha. Pri tych predajoch si to mozu dovolit, boli by hlupi, keby to nevyuzili..
Moderátoři: amaize, Moderátoři
jirikstbk píše:Já bych také Fabii nechal byt.
Snad jen to, aby si potenciální zákazník před koupí přečetl toto fórum.
To srovnáváš s BMW sedmičkové řady nebo s něčím srovnatelným?jirikstbk píše:Tak mizerně odhlučněné auto snad ani další neexistuje.
Pravdu?? To je na filosofickou disertační práci!caruser píše: jirikstbk tu píše pravdu
Já už teda jezdil s lecčíms, ale i20 mně rozhodně hlučná nepřijde, dokonce ani nemusím při jízdě po dálnici vypínat rádio, jako jsem to musel dělat u Fabie (protože stejně nebylo slyšet), a sližební ix20 taky tišší není.caruser píše:jirikstbk tu píše pravdu, tie naše verzie pred FL sú naozaj hlučné,
Poka, tu to máš podložené meraním. Už rozdiel 1 dB je výrazne vnímaný, a nie 3 dB.Poka píše: Já mám ten dojem, že tu každý píše jen svůj názor.. (Tedy pokud není podložen nějakou vědeckou studií, či porovnáváním přesně měřitelných fyzikálních veličin)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |