Už jsem si to taky pořídil. V upravené nádobce to začne svítit při množství kapaliny menším než 0,7 litru. Samozřejmě jsem to zjišťoval obráceným postupem, t.j. kontrolka zhasla při 0,7 litru. Jinak pro ty, co to chtějí dělat: Aby se vyndala nádobka z auta, je potřeba vyndat pravý světlomet, aby se mohl povolit 3 šroub ze strany od nárazníku. I tak to jde hodně blbě. Kabel pro připojení jsem vedl stejně jako Nulda podle hadičky k zadnímu stěrači, myslel jsem si, že 2 m budou stačit a chybělo mi 5 cm
. Přichycení kablíku k čidlu jsem vyřešil pevným přiletování ke kolíkům konektoru a zaplněním celého konektoru silikonem. V konektoru EM 11 jsem konec kablíku prolil cínem asi 1,5 cm, prostrčil do spoje a nasadil vrchní část konektoru. Fungovalo na první pokus. Ještě k umístění čidla do nádržky, mě došla s čidlem i gumová průchodka (něco jako průchodka čerpadla ostřikovače) Díru na čidlo jsem udělal kousek větší a postupným pilováním jsem jí udělal, aby čidlo v průchodce drželo pevně. Jinak jsem čidlo vůbec nelepil.