Od vcera som majitelom novej

Zelam si sam vela stastnych kilometrov a taktiez trpelivosti pri luskani 450 stranoveho manualu

Nejake fotky nizsie
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Vzhledově možná. Jinak u Fabky se po roce provozu neloupala "kůže" volantu a hlavice řadící páky. Šel otevřít kufr i za slunečného počasí a neodpadávali lišty. Během čtyř let se nepřihodilo vůbec nic, jen se jezdilo na garanční prohlídky.j.ree píše:Kdyz vidim tu fotku, tak ta fabka je uplne o nicem(ve vsem)... Ahoj a vitej tady
Ano streamuje hudbu bez problemov (mobil HTC One S)logon1 píše:Aha, nevšimol som si že si to ty. To ine radio ma možnosť aj streamovať hudbu cez Bluetooth? V Style verzii ano..tak predpokladam ze tam mas radio z najvyssej verzie. Asi oslovim ineho predajcu, týto v Nitre boli vraj zrusení a zatiaľ nový predajca nie je. Stále ale predávajú a vraj musím kupit NAVI, ine sa vraj neda ako je v kohfigurátore. Inak zadne parkovacky som u teba mevidel...mas ich ozaj? Nedala by sa aj kamera v spatnom zrkadle dorobit do Comfortu?
A ake su tie pneumatiky? predpokladam ze 15" ...neplava auto s nimi na ceste? Ja rozmyslam prave o 16" aby auto lepsie sedelo na ceste.
A pozeram ze spatne zrkadla su bez smeroviek? To ked sa tam neda ta vybava kde je intel. kluc tak tam nie su smerovky?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |