i40

Evropský nástupce Sonaty

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
robertbulko

Re: i40

Příspěvek od robertbulko »

idam.i píše:robertbulko:nemyslím si ,že :hyu: je najlepší ,ale ani nemám pocit,že by kvalitou zaostával za štandartom.Zatial som mal Renault,Citroen ,Mazdu a Ford a :hyu: sa nevymiká žiadnym smerom.Mám auto cez rok ,najazdil som cez 30.000km a zatial som spokojný.
Zrejme som náročnejší užívateľ a moja predstava o štandarde je niekde inde a možno som moc tvrdý. Život ma naučil neakceptovať všetko čo je mi nútené prijať :wink: a zároveň ma naučil vypočuť si názory druhých. :wink: Teší ma, že si spokojný, ja "Bohužiaľ" zatiaľ nie som. :P
Hyundai i40 CW EAGLE edition • Style • 1.7 CRDi • 100kw • 6A/T
Reklama

draslik
*

Příspěvek od draslik »

idam.i píše:robertbulko:nemyslím si ,že :hyu: je najlepší ,ale ani nemám pocit,že by kvalitou zaostával za štandartom.Zatial som mal Renault,Citroen ,Mazdu a Ford a :hyu: sa nevymiká žiadnym smerom.Mám auto cez rok ,najazdil som cez 30.000km a zatial som spokojný.
Osobně si myslím, že Hyundai i40 nelze srovnávat např. s Ford Mondeo. Mondeo je zpracováním úplně jinde, ale bohužel i cenou.

i40 není špatná, ale čekal jsem od kvality zpracování o něco více. Často přemýšlím nad tím, jestli jsem koupí i40 udělal správný krok.
Hyundai i40 CW, Experience Premium + Navi, 1,7 CRDi, 100kw, manuál
robertbulko

draslik, plne s tebou súhlasím a tiež som rozmýšľal či to nebol krok vedľa, ale zatiaľ napriek všetkým nerestiam som sa rozhodol dobre. Zrovnával som prave s Mondeom, pretože som mal mondeo, samozrejme nekúpil som ho nové, ale bolo po všetkých stránkach super, až pokiaľ nebolo treba meniť opotrebované diely, čo ma samozrejme čaká aj s i40 pokiaľ skôr nebude preč.

URČITE SOM ČAKAL VIAC. :P
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

A co Lada Samara, chlapi, neni taky lepsi?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
robertbulko

Hardcam píše:A co Lada Samara, chlapi, neni taky lepsi?
to bolo trapné :P
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

IMHO naprosto trefne, jak vas tak ctu.

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
draslik
*

Příspěvek od draslik »

Hardcam píše:IMHO naprosto trefne, jak vas tak ctu.
Můžu se zeptat, čím vlastně jezdíš ty?
Bofors
**

Příspěvek od Bofors »

si mimo jako obvykle, proč by majitel nemohl přiznat, že to auto má rezervy? ideologicky nepřijatelné?
VW Golf VII 1,4 TSI
motozačátky: Hyu Elantra 1,6
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

draslik: zajimavy dotaz od cloveka, ktery chodi do sekce i40. Zkus treba stranku dve, pokdu bys nepoznal, je to i40CW, prevazne pak i30.
Bofors: kazde auto ma rezervy, i tvuj Golf, ktereho tak opevujes :wink:
Pardon panove, prisla mi vase debata usmevna, jak to resite a srovnavate. Uz mlcim :-$

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
robertbulko

Hardcam píše:draslik: zajimavy dotaz od cloveka, ktery chodi do sekce i40. Zkus treba stranku dve, pokdu bys nepoznal, je to i40CW, prevazne pak i30.
Pardon panove, prisla mi vase debata usmevna, jak to resite a srovnavate. Uz mlcim :-$
s tým CW by som tak moc nefrajeril :P ja mám v dokladoch od dílera i40WG a v techničáku verzia VF, tak čo je správne? :wink:
Přílohy
IMG.jpg
IMG.jpg (111.22 KiB) Zobrazeno 1755 x
TP.jpg
TP.jpg (47.86 KiB) Zobrazeno 1757 x
Naposledy upravil(a) robertbulko dne 11 zář 2013, 09:16, celkem upraveno 3 x.
draslik
*

Příspěvek od draslik »

Hardcam píše:draslik: zajimavy dotaz od cloveka, ktery chodi do sekce i40. Zkus treba stranku dve, pokdu bys nepoznal, je to i40CW, prevazne pak i30.
Přišlo mi, že jsi asi s i40 nikdy nejel, když jsem četl tvé řádky. Třeba máš nějaký lepší kus i40 a díky tomu jsi spokojen.
robertbulko

hardcam, to čo si myslel na strane 2? Tú hrdzu na kapote po 2. roku užívania? To je znak tak super auta? Myslíš, že by sa tak mala správať kvalitná pozinkovaná karoséria s kvalitným lakom?

Ja netvrdím, že i40 je zlé auto a snáď ani draslik si to nemyslí, ale to auto má chyby, ktoré myslím si, že nepatria do strednej triedy. Ak má podobné chyby iná značka v strednej triede a je to renomovaná nemecká, tak je to len preto, že sa niekde stala chyba a nie preto, že by to bol štandard. :P

Inak, neviem či niekto z vás má podobný problém ako ja. Vodičove dvere sa správajú ako keby dobre nedoliehali, ked sa auto mierne nakláňa, je z nich počuť ako sa hýbu. Neviem to vhodne vysvetliť, je skrátka počuť trenie tesniacej gumy, ako keď sa otvárajú dvere a tesniaca guma sa "odliepa" od rámu auta. Robia to len vodičove dvere.
Bofors
**

Příspěvek od Bofors »

Projev kroucení karosérie.
VW Golf VII 1,4 TSI
motozačátky: Hyu Elantra 1,6
zulyk
**

Příspěvek od zulyk »

bofors asi nezachytil tuto spravu:

http://www.auto.cz/novy-vw-golf-ma-prob ... ieru-76542

tym sa samozrejme iba potvrdzuje, ze kazde auto ma nejake tie "choroby" :wink:
HYUNDAI I30 FASTBACK, 1,4 TGDI
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

robert: WG i VF je spravne, VF je kod oznaceni modelove rady - napr. i30 co mam je FD, nova i30 2012- je GD. Tyto kody u Hyundaie plati pro vsechny karosarsky varianty, Skoda ma napriklad u Octavie liftback 1U2, u kombi 1U5. WG je pak "interni" oznaceni kombika.

draslik: v rodine je jeste i sedan a nema jedinou zavadu, jediny problem za rok a pul. Stredovy tunel vrze pouze u kombika a to vyresim, az budu mit naladu.
Je to o pohledu na vec a konkretnich kusech, taktez ja bych mohl rict, ze ty jsi asi v zivote neprisel do kontaktu s Mondeem. Proto jsem napsal svou poznamku o Lade Samare, zrhuba na takove urovni mam nove Mondeo diky znamym, kteri ho maji. V rodine pak ma svagr S-maxe a jeho bratr C-maxe. S-max - vstriky, EGR, setrvacnik, "drobnosti" uz ani nepocitam, vsechno z vlastni kapsy, Ford neresi.

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Odpovědět

Zpět na „i40“