zatmavení zadních světel
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
zatmavení zadních světel
Mám takový dotaz, už jsem to na několika autech viděl a tak mě napadlo že by nemuselo vypadat špatně zatmavit světla na moji černé kombikové i30, myslíte že se to muže vzhledem k zákonu a i záruce? Těď jsem ju totiž nechal zatonovat tak bych chtěl i ty světla kdyby to šlo
- Reklama
Re: zatmavení zadních světel
bude rovnaka svietivost ako originalov? bude to splnat normy? je to schvalena uprava?
a co v pripade nehody zozadu? kamarat takto tukol a vinnikom bol vodic s vozidlom nesposobilym na premavku na pozemnych komunikaciach...
a co v pripade nehody zozadu? kamarat takto tukol a vinnikom bol vodic s vozidlom nesposobilym na premavku na pozemnych komunikaciach...
toyota highlander 2.5 hybrid executive
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
já za takhle upraveným autem jezdím prakticky denně a majitele osobně znám a už několikrát jsem mu říkal ať tu fólii sundá, protože fakt mnohdy není vidět že brzdí
Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
Limitz89@seznam.cz
- frawd
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Keby z tých svetiel hlupáci nerobili čierne uhlíky, moc by to nemuselo vadiť. Veľmi veľmi veľmi jemné zatmavenie nemusí svietivosti uškodiť.
http://www.headlightarmor.com/productim ... -2-675.jpg
vs.
http://images.rvinyl.com/Tail-Light-Tin ... t-Tint.jpg
vs.
2014 Hyundai ix20 1,6 A/T Style
2012 Hyundai ix20 1,4 CRDi Style - predané
2012 Hyundai ix20 1,4 CRDi Style - predané
Zatmavení, ať už jakékoliv, vždy sníží "čitelnost" zadních světel. Kolikrát za jasného slunce nejsou pořádně vidět ani brzdovky na seriových/neupravených lampách a ještě si je někdo zatmavuje...
Až se Ti takhle někdo podívá do kufru, tak budete mít spoluvinu oba, Ty za neschválenou úpravu a on za nedodržení bezpečně vzdálenosti, tomu se ten zadní nevyhne i kdyby Ti zadní lampy nefungovaly vůbec, alespoň tak to je v ČR, u bratrů Slováků netuším.
Až se Ti takhle někdo podívá do kufru, tak budete mít spoluvinu oba, Ty za neschválenou úpravu a on za nedodržení bezpečně vzdálenosti, tomu se ten zadní nevyhne i kdyby Ti zadní lampy nefungovaly vůbec, alespoň tak to je v ČR, u bratrů Slováků netuším.
Nechápu... Proč asi tak jsou světla různé barvy? (červená, bílá, žlutá) Ono to není jen tak. Ať se tam dá i málo černá folie stejně to zkresluje svit lampy a to už není o machrování ale o průseru...frawd píše:Keby z tých svetiel hlupáci nerobili čierne uhlíky, moc by to nemuselo vadiť. Veľmi veľmi veľmi jemné zatmavenie nemusí svietivosti uškodiť.
vs.
Souhlas s Richi_i30. Nesnasim lidi, co chmataj na svetla. Ty maji svitit a ne se na ne davat folie, spreje, silonky a tak dale.
i30 1.4 + kn, 12/2007
Kdyz me se strasne libi ty svetla co ma i30 tridverak, ty diodove, jenze ty na kombika nejsou pokud vim. Tak jsem premyslel co jineho s tema svetlama by slo
Silonky snad patří někam jinam, ne?
i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
Ale jsou, už se to tu někde řešilo i s odkazem přímo na světla. S takovou úpravou souhlas, ale dávat tam folii nebo tak něco je opravdu totální blbost.tomaskana píše:Kdyz me se strasne libi ty svetla co ma i30 tridverak, ty diodove, jenze ty na kombika nejsou pokud vim. Tak jsem premyslel co jineho s tema svetlama by slo
Súhlasím na 100%.Myslím,že by nemal problém byť problém to riešiť na mieste odńatím TP.
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
na kombi zadní LED lampy nejsou, jenom na 3dv. a hatchbackbony píše:Ale jsou, už se to tu někde řešilo i s odkazem přímo na světla. S takovou úpravou souhlas, ale dávat tam folii nebo tak něco je opravdu totální blbost.tomaskana píše:Kdyz me se strasne libi ty svetla co ma i30 tridverak, ty diodove, jenze ty na kombika nejsou pokud vim. Tak jsem premyslel co jineho s tema svetlama by slo
Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 R.I.P.
Limitz89@seznam.cz
Limitz89@seznam.cz
čau mám taky černou a rád bych viděl jak to vipadá zatonovane můžeš mi prosím polat foto na můj email tom-sed@seznam.cz děkuji moc!
Já jsem nic netónoval, kluci maji pravdu že to je blbost, ale spíš bych toužil po těch ledkových světlech na kombika