zatmavení zadních světel
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
zatmavení zadních světel
Mám takový dotaz, už jsem to na několika autech viděl a tak mě napadlo že by nemuselo vypadat špatně zatmavit světla na moji černé kombikové i30, myslíte že se to muže vzhledem k zákonu a i záruce? Těď jsem ju totiž nechal zatonovat tak bych chtěl i ty světla kdyby to šlo
- Reklama
Re: zatmavení zadních světel
bude rovnaka svietivost ako originalov? bude to splnat normy? je to schvalena uprava?
a co v pripade nehody zozadu? kamarat takto tukol a vinnikom bol vodic s vozidlom nesposobilym na premavku na pozemnych komunikaciach...
a co v pripade nehody zozadu? kamarat takto tukol a vinnikom bol vodic s vozidlom nesposobilym na premavku na pozemnych komunikaciach...
toyota highlander 2.5 hybrid executive
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
já za takhle upraveným autem jezdím prakticky denně a majitele osobně znám a už několikrát jsem mu říkal ať tu fólii sundá, protože fakt mnohdy není vidět že brzdí
![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Limitz89@seznam.cz
- frawd
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Keby z tých svetiel hlupáci nerobili čierne uhlíky, moc by to nemuselo vadiť. Veľmi veľmi veľmi jemné zatmavenie nemusí svietivosti uškodiť.
http://www.headlightarmor.com/productim ... -2-675.jpg
vs.
http://images.rvinyl.com/Tail-Light-Tin ... t-Tint.jpg
vs.
2014 Hyundai ix20 1,6 A/T Style
2012 Hyundai ix20 1,4 CRDi Style - predané
2012 Hyundai ix20 1,4 CRDi Style - predané
Zatmavení, ať už jakékoliv, vždy sníží "čitelnost" zadních světel. Kolikrát za jasného slunce nejsou pořádně vidět ani brzdovky na seriových/neupravených lampách a ještě si je někdo zatmavuje...
Až se Ti takhle někdo podívá do kufru, tak budete mít spoluvinu oba, Ty za neschválenou úpravu a on za nedodržení bezpečně vzdálenosti, tomu se ten zadní nevyhne i kdyby Ti zadní lampy nefungovaly vůbec, alespoň tak to je v ČR, u bratrů Slováků netuším.
Až se Ti takhle někdo podívá do kufru, tak budete mít spoluvinu oba, Ty za neschválenou úpravu a on za nedodržení bezpečně vzdálenosti, tomu se ten zadní nevyhne i kdyby Ti zadní lampy nefungovaly vůbec, alespoň tak to je v ČR, u bratrů Slováků netuším.
Nechápu... Proč asi tak jsou světla různé barvy? (červená, bílá, žlutá) Ono to není jen tak. Ať se tam dá i málo černá folie stejně to zkresluje svit lampy a to už není o machrování ale o průseru...frawd píše:Keby z tých svetiel hlupáci nerobili čierne uhlíky, moc by to nemuselo vadiť. Veľmi veľmi veľmi jemné zatmavenie nemusí svietivosti uškodiť.
vs.
Souhlas s Richi_i30. Nesnasim lidi, co chmataj na svetla. Ty maji svitit a ne se na ne davat folie, spreje, silonky
a tak dale.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
i30 1.4 + kn, 12/2007
Kdyz me se strasne libi ty svetla co ma i30 tridverak, ty diodove, jenze ty na kombika nejsou pokud vim. Tak jsem premyslel co jineho s tema svetlama by slo
Silonky snad patří někam jinam, ne? ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
Ale jsou, už se to tu někde řešilo i s odkazem přímo na světla.tomaskana píše:Kdyz me se strasne libi ty svetla co ma i30 tridverak, ty diodove, jenze ty na kombika nejsou pokud vim. Tak jsem premyslel co jineho s tema svetlama by slo
![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Súhlasím na 100%.Myslím,že by nemal problém byť problém to riešiť na mieste odńatím TP. ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Cupra Formentor 1,5 TSI (2022-)
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8....
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
na kombi zadní LED lampy nejsou, jenom na 3dv. a hatchbackbony píše:Ale jsou, už se to tu někde řešilo i s odkazem přímo na světla.tomaskana píše:Kdyz me se strasne libi ty svetla co ma i30 tridverak, ty diodove, jenze ty na kombika nejsou pokud vim. Tak jsem premyslel co jineho s tema svetlama by sloS takovou úpravou souhlas, ale dávat tam folii nebo tak něco je opravdu totální blbost.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Limitz89@seznam.cz
čau mám taky černou a rád bych viděl jak to vipadá zatonovane můžeš mi prosím polat foto na můj email tom-sed@seznam.cz děkuji moc!
Já jsem nic netónoval, kluci maji pravdu že to je blbost, ale spíš bych toužil po těch ledkových světlech na kombika