![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Liar :^o](./images/smilies/eusa_liar.gif)
![Sick :-&](./images/smilies/eusa_sick.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
To je dost hovadina,co?
![Anxious 8-[](./images/smilies/eusa_shifty.gif)
Přeci nebude výrobce sám proti sobě a prodělávat nahráním jen blbějšího softu,do jinak identických a stejně výrobně nákladných aut
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Zvýšení-proč ne?Ale s rozumem,ne hned o MEGAWATY
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Moderátoři
U nás sa dá kia kúpiť aj so 135 kWSuperMUF píše:Kia do Sportage nedává ten 135kW motor ale jen 100kW
89majlo96 píše:vsetky diely mozu byt rovnake, ale mozu byt so slabsieho materialu, ktory nevidrzi zataz 135 kw. Tu by bolo treba vazne len sadnut si za pocitac a preverit vsetky hlavne suciastky na hyundai microcat. Ale musia sediet do posledneho cisla, pretoze to moze byt odlisnot prave v tom materiale. A kto vie ake rezervy bude mat riadiacka, ci neni uplne ina ako vo vykonnejsej verzii, mozno budes musiet zohnat riadiacku z vykonejsej verzie. Ja osobne by som sa toho dost bal, ved ako pise Borek, co by z toho vyrobca mal aby predaval motor s obmedzenym vykonom za menej penazi ? Zeby emisne limity ? Ale preco by tam potom nechaval zhodne vnutornosti ?
obrázek pěknej, co by ne ... třeba i ten pocit z jízdy ... toto jsem zažil i u svého Citroenu po očipování ... ale pozor, ta životnost dílů, to zjistíš právě po těch 100.000 kilometrech a více ... abys potom nebrečel ...fibrec píše:CHIP Tuning 1,7 CRDI 115k-160k
http://www.profituning.sk/profituning2/ ... 0Nm_02.jpg
Jedná sa o moje auto, najazdených 31000 km, po tuningu jednoducho super, auto na nespoznanie. nie je problem s predbiehaním.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |