soban píše:To zda je tlumič ukončen na konci páky nebo uprostřed je jedno! Důležité jsou kompletní parametry!
... já si myslím, že to jedno neni
jde o to co chceme tlumit, jestli spíš (příčnou) příčku nápravy, nebo osu kola, , jestli je jedno co chceme tlumit, je taky jedno kam ten tlumící prvek umístíme, ale chceme li prvotně tlumit kmity kola, tak tlumící prvek dáváme co nejblíže k jeho ose
to zulyk: utíkáš od toho co jsi psal, totiž že megan má stejeně (podobně) šikmo uloženej tlumič, já ti akorát vyvrátil, že to není ani podobné ani stejné s nápravou hyundai-kia a ty se chytáš rezavý nápravy, ten obrázek tý nerezavý nápravy s naprosto odlišně uchyceným tlumičem je z tvého odkazu Test: Renault Mégane Grandtour 1.9 dCi
ale doopravdy si stačí znovu přečíst celé toto vlákno, nevím, proč se mnou chcete řešit jestli vepředu nebo vzadu, většina lidí, ať už zaplacených nebo nezaplacených testerů se podivuje nad nelogickým uchycením, proč asi
někteří uživatelé si dokonce to uchycení tlumiče na svém autě poposunuli k ose kola, proč ?? protože nějakej pisálek z novin napsal, že to je špatně ?? že by nějakej TUZING ??
to airwaves, to bask já vím, už to tady zase spamuju

tak třeba příště...