![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
martas: Spotřeba drží - na dlohých trasách mám pocit jemného snížení, ale to může být fakt pocit. Tudíž verdikt asi takový: spotřeba - konstatní, zvuk - jemě syrovější (navíc při prošlápnutí plynu krásně odfukuje
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
moc pěknej zvuk co to tam maš za značku poslechově to vypada ž to je aspon 3litr krasně si brumladuval píše:jj taky jsem tam dal nedavno novej vejfuk ted si hezky brumla![]()
http://videos.streetfire.net/video/be0e ... 5c09c7.htm
honzik píše:moc pěknej zvuk co to tam maš za značku poslechově to vypada ž to je aspon 3litr krasně si brumladuval píše:jj taky jsem tam dal nedavno novej vejfuk ted si hezky brumla![]()
http://videos.streetfire.net/video/be0e ... 5c09c7.htm
Mno.. já to mám.. taky sem řešil čidlo, nakonec sem sundal tu plastovou trubku.. teda gumovou, co jde od filtru k motoru a hned za filtrem kde to šlo sem vyrazil díru a to čidlo tam silikonem přilepil a nema problemaTopek2 píše:zdravim, když sem si to pročetl,nikde jsem nenašel co udělám s čidlem teploty vzduchu který je na airboxu.Ten sportovní filtr má někde na sobě přípojku?protože určitě tam to čidlo musí někam jítjinak ideální nasávací otvor si myslím že krom střechy je určitě kapota přímo nad filtrem.Tam co si spousta lidí lepí to falešný sání,ale je to díra navíc no.
No, kamínky neproletí tahokovem (ty větší), a ten zbytek se zachytí v té trubce - zase tak velký "švunk" to nemá, aby to natáhlo šutr až k filtru. A kdyby, zastaví ho filtrpener_jack píše:Jak to resis v zime clovece? Tohle to je past na kaminky, sul a spinu se snehem.
Já mám filtr nasazený na přívod vzduchu pomocí plastového mezikusu, ve kterém je díra a v ní čidlo - a ani mu nevadí, že je před fitrem.... Někde jsem viděl "řešení" zalepit čidlo teploty páskou a dát mimo - to ovšem nedoporučuji. Ono to sice pojede, ale elektronika zodpovědná za míchání směsi z toho nebude mít radost:)Topek2 píše:zdravim, když sem si to pročetl,nikde jsem nenašel co udělám s čidlem teploty vzduchu který je na airboxu.Ten sportovní filtr má někde na sobě přípojku?protože určitě tam to čidlo musí někam jítjinak ideální nasávací otvor si myslím že krom střechy je určitě kapota přímo nad filtrem.Tam co si spousta lidí lepí to falešný sání,ale je to díra navíc no.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |