![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
Zato mi odchazi displej na radiu - v sobotu par pixelu cernych, v nedeli vecer uz shluk desitek pixelu, vcera uz velka hromada, dnes jeste o pulku vetsi, takze bude i reklamacka.
Moderátoři: frawd, Moderátoři
Copak nemáš v knížce záznam o poškození laku v přední části od kamínků...? Nechápu, co by měl servis dělat se škrábanci na laku...? To snad nemůže být ani reklamováno... Chceš mi říct, že nacouváš do osvětlení podřeš lak na nárazníku a budeš žádat o opravu v rámci záruky...?JirN píše:Tak jsem zjistil, ze v ramci kontroly karoserie se na opravu laku a prebrouseni ryh/skrabancu se krome pulky jednoho skrabance uplne vybodli (ale nauctovali), vubec poskozeni neosetrili, ani zadne osetreni nenabizeli, takze se pujdu zeptat zpet do servisu jestli berou na sebe mozne riziko koroze a ze co se vlastne pri "kontrole karoserie" dela, kdyz do toho poskozeni laku vubec nespada...![]()
Zato mi odchazi displej na radiu - v sobotu par pixelu cernych, v nedeli vecer uz shluk desitek pixelu, vcera uz velka hromada, dnes jeste o pulku vetsi, takze bude i reklamacka.
Asi špatně čtu, ale v příspěvku je psáné ..."se na opravu laku a prebrouseni ryh/skrabancu se krome pulky jednoho skrabance uplne vybodli..." Tudíž se asi bude jednat o poškrábání (rýhy)... Potom projedu lesem poškrabu celé auto a pujdu to reklamovat??? To asi né...PALI-PALI píše:sorry, ale supiaci sa lak jednoznacne je chybou vyrobcu!
Ne celkem tak. Jsem si o tom trocha dele mluvil v servisu. Pokud mas tam nejake neopravene poskozeni laku a na tom miste zcne rezivet karoserie, tak mas smulu, coz je celkem jasne a prijatelne. Ale pokud mas napr. na dverich poskrabani laku od klicu u zamku a zacne rezivet spodek dveri, tak se k poskrabani samozrejme neprihlizi.bony píše:...mám škrábnuty pravé dveře od klíčů, tak si musím nechat přelakovat dveřa aby nepadla záruka na komplet lak auta...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |