Páni, neberte to tak tragicky. To že teraz neplánujem, neznamená že to neurobím vôbec. Momentálne sa venujem modulu pre modely so všetkými oknami s funkciou AUTO. Keď sa mi podarí urobiť tento modul, budem sa môcť pokúsiť poriešiť aj ostatné modely
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
.
Pre ostatné modely
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
musím použiť univerzálny modul na dovieranie okien s úpravou pre okno s funkciou AUTO. Univerzálny modul zabezpečí ochranu proti ublíženiu privretím. Je zatiaľ pre mňa záhadou ako sa univerzálny modul vysporiada s AUTO funkciou na vodičových dverách.
Zatiaľ neviem ani či pri zamknutí auta stihnem naraz oživiť ochranu na motorčekoch a zároveň v tom istom čase spustiť dovretie všetkých okien, použitím impulzu zo zámku dverí, ktorý je veľmi krátky. Bez spustenej ochrany na motorčekoch nie je možné dovrieť okná. Na oživenie plánujem použiť modul ALT. 2, ktorý zabezpečí oživenie ochrany po dobu dovretia okien. Impulz od zámku dverí zabezpečí zopnutie dovretia všetkých okien. Ak by sa ochrana spustila neskôr ako impulz zopne dovretie okien, budem mať problém.... Zatiaľ je to všetko teória a nie som si istý ako v reále oživím ochranu na motorčekoch.
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)