LPG
Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
Re: LPG
neptun harfa je smluvním partnerem dodavatele tvého systému LPG (AGC Strakonice) a tak případná montáž VAP u nich by měla být brána jako autorizovaná montáž, uvidíš, kolik si za to řeknou na Spořilově,
ještě poznámka, myslím si, že zástavbu LPG do tvého vozu provedli v AP Butovice, alespoň tak to bylo u mně a AP Vysočany, na první plynovou kontrolu jsem jel do Butovic a jak říkáš, 2,5k,- by se dalo vydržet
on nám snad airwaves doufám napíše za kolik to kupoval a jak je montáž náročná
ještě poznámka, myslím si, že zástavbu LPG do tvého vozu provedli v AP Butovice, alespoň tak to bylo u mně a AP Vysočany, na první plynovou kontrolu jsem jel do Butovic a jak říkáš, 2,5k,- by se dalo vydržet
on nám snad airwaves doufám napíše za kolik to kupoval a jak je montáž náročná
odesláno z křesla u televize
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
- Reklama
Ahoj, tím domontoval jsem myslel a asi blbě napsal zajistil montáž. Stálo mě to včetně 0,4 litru náplně a montáže 2 tisíce. Čím se dá nahradit to předražený mazání co nám do toho chtějí prodávat za 500 litr? Padl tady myslím někde název Benadit? Jenže je v malém balení a litr pak vyjde taky na 400,- ? Zatím tam mám tu origo náplň JLM a pak musím něco koupit. 5 litrů za 1690,- zatím nejlepší cena co jsem našel. VSE neboli přímaz má na netu testy od zkušeben. Včetně měření a grafů. Asi to fakt něco chrání. Přístřik VSR to je zatím bez důkazů pouze "podle informací od Lovata" a pod. A ekonomika je jasná VSE je násobně levnější.
ix20 1,6 LPG a i30 1,6 LPG
nemyslel jsem lejt benadit do toho VAP, ale do nádrže kde by to s přísvstřikem v zátěži přimazávalo normální benzínovou cestou
mimo to jsi špatně hledal to olovo do nádrže je levnější jak ten VAP
benadit
flashlube
za 2,5klacku to tam taky dám, díky
... hledal jsem (špatně) a nenašel:-( zde na foru který to udělátko používáte na čtení toho LPG ???
mimo to jsi špatně hledal to olovo do nádrže je levnější jak ten VAP
benadit
flashlube
za 2,5klacku to tam taky dám, díky
... hledal jsem (špatně) a nenašel:-( zde na foru který to udělátko používáte na čtení toho LPG ???
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
Udelatko na nastaveni BRC by me prosim take zajimalo.
Jinak ale podle toho co jsem se dival na netu ma jedna napln toho mazani vyjit na 10 000km. V porovnani s jinymi naklady to neni zadna dramaticka polozka, ja bych tam lil original VAS.
Jinak k tomu VAP SAVER jsem nasel informace na strankach AGC Strakonice. Libi se mi tam veta: Testovali jsme tento způsob ochrany v uplynulém roce s vynikajícími výsledky i u vozů, které jsou notoricky známé svými velmi měkkými ventilovými sedly.
Jinak ale podle toho co jsem se dival na netu ma jedna napln toho mazani vyjit na 10 000km. V porovnani s jinymi naklady to neni zadna dramaticka polozka, ja bych tam lil original VAS.
Jinak k tomu VAP SAVER jsem nasel informace na strankach AGC Strakonice. Libi se mi tam veta: Testovali jsme tento způsob ochrany v uplynulém roce s vynikajícími výsledky i u vozů, které jsou notoricky známé svými velmi měkkými ventilovými sedly.
Kupoval jsem kabel na aukru. Nafotil jsem ŘJ a konektor a prodejce mi přesně poradil kabel. Kupoval jsem kabel na jednotku Elpigaz a ten kabel měl dvě koncovky. No a nedávno jsem byl nucen ŘJ vyměnit za Lovato a kabel pasuje. Ta druhá koncovka pro Lovato, sranda. Pak jsem na netu jen pohledal novej soft. Každej soft je trošku jinej a musí se člověk trošku rozkoukat.
Myslím že je lepší koupit tan kabel tady v česku. Kdyby náhodou nefungoval dá se pak domluvit výměna za jiný. Většinou tihle prodejci i poradí se softem a někdy ho i pošlou.
Myslím že je lepší koupit tan kabel tady v česku. Kdyby náhodou nefungoval dá se pak domluvit výměna za jiný. Většinou tihle prodejci i poradí se softem a někdy ho i pošlou.
Nejjednodušší je nebýt pokusným králíkem Hyu... s mou jednotkou Magic nepotřebuju přívstřik vůbec.airwaves píše:Ahoj, tím domontoval jsem myslel a asi blbě napsal zajistil montáž. Stálo mě to včetně 0,4 litru náplně a montáže 2 tisíce. Čím se dá nahradit to předražený mazání co nám do toho chtějí prodávat za 500 litr? ... A ekonomika je jasná VSE je násobně levnější.
Docela by zajímal stav ventilů po těch 72,5 tkm, které máme najeto. Sundávat palici ale nebudu.
Nemá někdo doma nebo v práci/servisu boreskop, kterým by se dalo dírou po svíčce mrknout na stav sedel? Kupovat ho nebudu.
I 30 CW Plus 1,4 CVVT LPG 08/2010
Netvrďte, že jdu za každou cenu proti proudu, myslete si, že si rád udělám vlastní názor
Netvrďte, že jdu za každou cenu proti proudu, myslete si, že si rád udělám vlastní názor
Severtome, ty tedy nemáš přístřik ani mazání? No stav ventilů zjistíš kontrolou ventilových vůlí. Pokud ještě nějaký máš . Jak to jede ráno studený ? A nebo změřením tlaků. Koukáním do válce to by jsi musel asi hned kouknout do novýho motoru a pak hned do svýho a hledat rozdíly.
severtome
ano, na nás zkouší to, co asi měl vyzkoušet předtím, než to jako AUTORIZOVANOU !!! zástavbu vypustil na trh, to ale znamená, že tím že s tim stále dělá nějaké vopičárny, ukazuje na to, že se snaží všemožně zpomalit, nebo oddálit na nejzazší možnou mez (záruka 5 let ??) poškození motoru, protože TEN NA LPG NENI STAVĚNEJ !!! a jelikož i ty, i já máme stejný motor, a palivo také používáme stejné a chemii a fyzikální zákony máme taky stejné, tak nevěřím tomu, že je rozdíl v tom, jestli zástavbu udělal Lojza nebo Karel a jestli k tomu použil italský BRC nebo polský Magic
prostě sedla jsou z másla a teplota vyšší než počítaná, takže si říkej co chceš, jsme na tom stejně, apropoo, mám najeto už 25000 Km a zatím se mi nerozsvítilo grilované kuře, jak si někde psal, že se ti to rozsvěcí maximálně po 15000 Km
ano, na nás zkouší to, co asi měl vyzkoušet předtím, než to jako AUTORIZOVANOU !!! zástavbu vypustil na trh, to ale znamená, že tím že s tim stále dělá nějaké vopičárny, ukazuje na to, že se snaží všemožně zpomalit, nebo oddálit na nejzazší možnou mez (záruka 5 let ??) poškození motoru, protože TEN NA LPG NENI STAVĚNEJ !!! a jelikož i ty, i já máme stejný motor, a palivo také používáme stejné a chemii a fyzikální zákony máme taky stejné, tak nevěřím tomu, že je rozdíl v tom, jestli zástavbu udělal Lojza nebo Karel a jestli k tomu použil italský BRC nebo polský Magic
prostě sedla jsou z másla a teplota vyšší než počítaná, takže si říkej co chceš, jsme na tom stejně, apropoo, mám najeto už 25000 Km a zatím se mi nerozsvítilo grilované kuře, jak si někde psal, že se ti to rozsvěcí maximálně po 15000 Km
bude vypadat stejně ne li lépe jak při provozu na BA akorát ten výfukový ventil bude možná krapet hlouběji v těle hlavycaruser píše:...zaujímalo by ma ako vyzerá spaľovací priestor po prevádzke na LPG
- Přílohy
-
- ventil.jpg (54.31 KiB) Zobrazeno 1256 x
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
on je tu někdo(e) bolševik ??
!!!on to má nafurt !!!já jenom na 300000 km, s tim sem to kupoval moje filcka má těch 300k z toho cca 130k na plyn tak jsem počítal, že když je něco nejlepší v galaxii, tak alespoň 3x nejlepší jak ta filcka
a nebo to neni nejskvělejší značka s nejdelší zárukou a víc jak průměrný kombík ??? a sakra kde udělali soudruzi z koree, chybu (chybí tu ten blicí smajlík)
!!!on to má nafurt !!!já jenom na 300000 km, s tim sem to kupoval moje filcka má těch 300k z toho cca 130k na plyn tak jsem počítal, že když je něco nejlepší v galaxii, tak alespoň 3x nejlepší jak ta filcka
a nebo to neni nejskvělejší značka s nejdelší zárukou a víc jak průměrný kombík ??? a sakra kde udělali soudruzi z koree, chybu (chybí tu ten blicí smajlík)
Naposledy upravil(a) mmv dne 11 úno 2014, 16:08, celkem upraveno 1 x.
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012