dobrák52: Nevím přesně, jak to myslíš. Přece každý ví, že snížením kolísání palubního napětí se eliminuje indukování napětí v karosérii, které působí nerovnoměrné změny v její teplotě a tím i tvarové deformace. Což má, jak všichni víme, zásadní vliv na aerodynamiku. Proto v rychlostech nad 200 km/h, při kterých se většina pohybuje, dochází k takzvanému inverznímu spalování, které má za následek přeměnu usměrněných (stabilizovaných) elektronů v atomy uhlíku, které se váží na vzdušnou vlhkost a vzniklé uhlovodíky tvoří benzenová jádra a ta se pak nepříjemně kumulují v nádrži.
Kdybys potřeboval podrobnější rozbor problému, mohu Tě odkázat na odborný článek.
sviety kontrolka check 2,7 V6
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Re: sviety kontrolka check 2,7 V6
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
- Reklama
XMira, ak nevieš pomôcť, radšej sa venuj literatúre, ale na inom fóre.
HYUNDAI SANTA FE 2,4I 4X4 107 kW
FIAT MAREA WEEKEND 1,8 HLX AZZURRO GHIACCIO MET
FIAT MAREA WEEKEND 1,8 HLX AZZURRO GHIACCIO MET
dobrák52: Naopak, já se snažím pomoct. Ale jak koukám, tak někteří potřebují příspěvek na úrovni své mozkové kapacity. Pro ně tedy: Ne, nekupujte si "Fuel Shark Saver". Je to podvod. A kecy, co u toho píšou jsou nesmysl a slátanina. Nic neušetříte. Jen vyhodíte prachy oknem.
... no a ostatní snad pochopili, že jsem jen použil stejnou dikci, jako podvodníci, co tyhle "zaručené" přístroje prodávají.
PS: Jediný Off-topic jsi tu Ty s tím navážením se do mě. Pokud Tě to usokojuje, tak prosím, pokračuj. Mě to neublíží.
... no a ostatní snad pochopili, že jsem jen použil stejnou dikci, jako podvodníci, co tyhle "zaručené" přístroje prodávají.
PS: Jediný Off-topic jsi tu Ty s tím navážením se do mě. Pokud Tě to usokojuje, tak prosím, pokračuj. Mě to neublíží.
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
dobrák52 píše:XMira, ak nevieš pomôcť, radšej sa venuj literatúre, ale na inom fóre.
u New Sanťákov sa to začalo riešiť 22.2.2014 ako samostatná téma, stačilo pozerať. Viem, pohodlnejšie je spýtať sa 25.2.2014. Téma môže byť večná, každý týždeň v jednom type hyundaia. A pritom stačí nepozerať iné fóra, ale fórum o hyundaioch.
Kia Sorento UM 2,2 Crdi 6AT od 7/2016
Hyundai SantaFe 2,2 CRDI 114 kW M5 2006
Ford Focus 1,6 M5 2008 do 5/2016
Hyundai SantaFe 2,2 CRDI 114 kW M5 2006
Ford Focus 1,6 M5 2008 do 5/2016
zdravim vas.chcem sa opytat, asi mi klepu hydrostely na jednom valci.chcel by som nejaky manual k tomu ako to tam funguje.co mi treba vymenit.2,7benzin v6
- miooo
- Moderátor
SANTA FE 2,7 V6 rv.2001+LPG GASTECH 600S