Brzdy
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
- Reklama
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
no buď máš kotouče KO nebo destičky, ale já se přikláním spíše k dstičkám. Pokud jsou sjeté tak se dosti stává že se rozsvítí ABS.
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
ABS
Měl jsem podobný problém s Fiatem Temprou, napřed jsem provedl očištění od bláta, bylo ho tam hafo, ale nepomohlo to . Nakonec to bylo vadné čidlo ABS na jednom kole. Koupil jsem nové vyměnil a bylo po problému. Jinak, když mě problikovala kontrolka ABS, tak jsem měl málo brzdové kapaliny, po dolití OK.
PS.to čidlo jsem zjistil tak, že jsem vždy jedno odpojil na konektoru a rozjel jsem se pokud ABS zaplo, tak jsem to zase zapojil a zkusil to s druhým atd. až to přestalo, tak to bylo to špatné čidlo.Dávalo to nějaký zmatečný signál na ABS a to začalo /drnčet/jako když je kolo ve smyku.
PS.to čidlo jsem zjistil tak, že jsem vždy jedno odpojil na konektoru a rozjel jsem se pokud ABS zaplo, tak jsem to zase zapojil a zkusil to s druhým atd. až to přestalo, tak to bylo to špatné čidlo.Dávalo to nějaký zmatečný signál na ABS a to začalo /drnčet/jako když je kolo ve smyku.
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Tak souhlasim se značkovým nebo kvalitním servisem. Čidlo ABS je důležitá věc a musí se s ni zacházet s citem nemůže se páčit ven nebo něčim vyšťourat
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Já osobně jsem to čidlo nepáčil pouze po povolení dvou šroubu jsem ho lehce vytáhl /předtím jsem zespodu foukl trochu WDéčka/ale na zjištění, které čidlo je vadné se nemusí nic vytahovat pouze se rozpojí konektor, který vede k čidlu stačí jít po drátě od čidla/což je nad zubatým prstencem na náboji kola/není to zas takový problém a hned se pozná je-li příčinou vadné čidlo.
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.