Je hloupost lokálnost definovat jako dominantní výběrové kritérium! Čímž není řečeno, že lokální produkt je špatný. Pak jsem taky idiot, když jsem měl i30 a teď jezdím ix35

Nezaměňovat příčinu a důsledek - řečeno poněkud zjednodušeně.
Moderátoři: frawd, Moderátoři
Skyline píše:Tak já chápu, ze neni nic lepsiho v celém nekonečném vesmíru než ix20, ani jsem nečekal jinou odpověď. To je stejné starašení, jako ze diesel se nevyplati, drahy na provoz a opravy. Zajimave ze se da najet s diesleem bez problémů 300.000km bez výměny cerpadla, vstřiků, spojky, prostě bez jakákoliv výměny čehokoliv u motoru, spojky či převodoky (dokáže to, VW, BMW a i jiní).
I to BMW 5 řady se dá sehnat nestočené 3 leté s reálnými 200.000km jen je třeba hledat.
Ale proc jsi potom nato je degenerace, už 11 let jezdim vozy značky Škoda, takže jsem úplně mimo
airwaves píše:JirN palec nahoru. Přesně mohu podepsat. Škoda teda Hyudai že se tady nemůže lajkovat!
Poprosím o definíciu, v čom spočíva väčšia univerzálnosť O3?PALI-PALI píše:riesite nezmyselne veci.
ix20 je fajn auto - do mesta a na dobre cesty.
O3 je univerzalnejsie.
Mne osobne sa O3 velmi paci.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |