Z JOKA Racing jsem s bavil jen s Lukášem Liškou a Baránkem ... Jinak s Viktorem Vágnerem se bavil muj mechanik a další jsem už moc neznal .. já spíš MS Kart a soukromníky + tam kde jezdí Milan Matějček,ale vypadl mi název ...Nightmaster píše:Já jsem krátkou dobu dělal mechanika u motokárové stáje JOKA. Ale nelíbily se mi podmínky při cestování: bydlení v přívěsu, v Itálii tekla jen studená voda, WC šlapky, a taky ten věčný stres při závodech... tak jsem to zabalil.Fanny píše: a té době jsem začal jezdit i závody motokár a tam mě prostě vůně (v jaký koliv podobě) benzínu chytla a už nepustila ...
Včera jsem byl pařit v Kadani v nějakém klubu u nemocnice, to jméno se mi nějak vypařilo z hlavy... a na náměstí stálo pěkné H. Coupé zelené barvy. Jestli to je místní, tak ho přitáhni do clubu.
jinak do JOKA mě chtěli,ale já netěl kvůli podvozkům,neseděl mi prostě jsem s nim neuměl a vyrůstal jsem na ms tak jsem tam i zkončil...
No jako ten karavan by mi nevadil protože jsem tam nikdy nezpal na závodech jen na ukončení se sezónou,ale jinak hotel nebo šimákovo skorokamion
To myslíš LAB .. LABIRIND ... tam jsem byl v úterý ale nevim jak jsem se tam octnul,je to takovej pohodovej bar,ale zase nic moc extra,lavně tam dělaj kámošky takže jsme to tam měli levnější,ale pššš
v Chomutově chodim jedině za náměstí do Budvarky a párkrát jsem byl Hany Bany,jinak do CV chodim do školy