Z JOKA Racing jsem s bavil jen s Lukášem Liškou a Baránkem ... Jinak s Viktorem Vágnerem se bavil muj mechanik a další jsem už moc neznal .. já spíš MS Kart a soukromníky + tam kde jezdí Milan Matějček,ale vypadl mi název ...Nightmaster píše:Já jsem krátkou dobu dělal mechanika u motokárové stáje JOKA. Ale nelíbily se mi podmínky při cestování: bydlení v přívěsu, v Itálii tekla jen studená voda, WC šlapky, a taky ten věčný stres při závodech... tak jsem to zabalil.Fanny píše: a té době jsem začal jezdit i závody motokár a tam mě prostě vůně (v jaký koliv podobě) benzínu chytla a už nepustila ...
Včera jsem byl pařit v Kadani v nějakém klubu u nemocnice, to jméno se mi nějak vypařilo z hlavy...a na náměstí stálo pěkné H. Coupé zelené barvy. Jestli to je místní, tak ho přitáhni do clubu.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
jinak do JOKA mě chtěli,ale já netěl kvůli podvozkům,neseděl mi prostě jsem s nim neuměl
No jako ten karavan by mi nevadil protože jsem tam nikdy nezpal na závodech jen na ukončení se sezónou,ale jinak hotel
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
To myslíš LAB .. LABIRIND ... tam jsem byl v úterý
v Chomutově chodim jedině za náměstí do Budvarky a párkrát jsem byl Hany Bany,jinak do CV chodim do školy