Chceck?
Moderátor: Moderátoři
Chceck?
Ahoj všem. Je tomu asi týden co jsem vyposlouchal nepatrnou změnu ve zvuku motoru při volnoběhu (2,9 CRDi 2004 automat). Dnes jsem to dal poslechnout mechanikovi a hned posoudil, že jde o napínací kladku řemenu. Má opravdu vůli. Po ujetí asi 50 km od mechanika při silném sešlápnutí plynu se rozsvítí check a svítí dokud plyn neuberu. Žádnou jinou změnu v síle, zvuku ani ničem jiném jsem nezaznamenal. Tuší někdo zda by tyto dvě věci spolu mohli souviset? Díky
- Reklama
Re: Chceck?
Tak napínací kladka byla vyloučena. Dnes se již stupňuje rozsvicení check při každém sešlápnutí plynu. Auto stále nekouří a nemá ani ztrátu výkonu. Postřehl jsem ale cca o 0,5 sekundy delší točení u startování. Chlapi poraďte, může to být turbo?
Diagnostika dnes ukázala řídící ventil měření vstupu P1119.Stále se nikdo nechytíte?
Jo ,teplota nasavaneho vzduchu,bud vysoka nebo nizka teplota vzduchu ,prostě čidlo mat nefunguje Nebo chyba v konektoru v nem ,zlomeny kabel atd,vše lze změřitterrous píše:Diagnostika dnes ukázala řídící ventil měření vstupu P1119.Stále se nikdo nechytíte?
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
zdravím terrouse název profilu mám stejnou závadu a nevím už co stím,,,vyřešil si to nějak?