achiles píše:je to super, možná se do toho také pustím, jen bych se pokusil dostat obraz na vestavěnou navigaci a aktivaci by byla automatická při parkování. Představoval bych si to tak, že po zařazení zpátečky jde obraz zezadu a po jejím vyřazení se zapne např. na 15 sekund obraz z přední kamery. Poté se kamera vypne, případně pokud se dá zase zpátečka, tak se cyklus opakuje. Potřeboval bych jen někoho, kdo my na to navrhne zapojení
Co přesně dělá ten tvůj ON/OFF modul?
čau achiles, ďakujem. Po prečítaní tvojho príspevku som sa dosť rozosmial. Neber to osobne. Je to preto, že som sa zapojením prednej kamery do navigácie podrobne zaoberal a niečo o tom viem. Odporúčam ti pečítať si toto vlákno
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=110&t=31344 je presno o snahe dostať prednú kameru do originál navigácie. Ak by si náhodou hľadal definíciu "Mission impossible", tak to bude mimo iného aj práve toto zapojenie prednej kamery do navigácie. Keď sa ti to podarí daj vedieť.
ON/OFF modul ma jednoduchú funkciu. Zapína a vypína kameru s monitorom cez impulz. Na zapínanie a vypínanie používam momentový spínač. Je to tak preto, aby som zabezpečil vypnutie kamery a monitora aj pri zhasnutí motora, tak aby to zostalo vypnuté po opätovnom naštartovaní.