Manuál na Getze
Moderátoři: vipe, Moderátoři
Manuál na Getze
Zdravím,
během několika příštích dní se moje žena stane majitelkou vozu Getz 1.3GLS a tak mi po zkušenostech z Opel-fóra připadá prospěšné stát se novým členem tohoto klubu.
Protože se jedná o dovezené auto, servisní knížka i manuál jsou v němčině. Ne že by to byl velký problém, ale přeci jenom čeština je příjemnější jazyk - proto můj úplně první dotaz (omlouvám se předem, pokud toto téma bylo již probírané) zní:
- lze někde stáhnout manuál v češtině, popř. jakým způsobem ho získat (lze ho koupit v autorizáku nebo jinde) nebo ofotit?
Předem děkuji za radu; nedá se vyloučit, že další dotazy budou následovat současně se seznamováním se s autem.
Samozřejmě předem prolistuju předchozí témata, i tam bude jistě mnoho poučného.
během několika příštích dní se moje žena stane majitelkou vozu Getz 1.3GLS a tak mi po zkušenostech z Opel-fóra připadá prospěšné stát se novým členem tohoto klubu.
Protože se jedná o dovezené auto, servisní knížka i manuál jsou v němčině. Ne že by to byl velký problém, ale přeci jenom čeština je příjemnější jazyk - proto můj úplně první dotaz (omlouvám se předem, pokud toto téma bylo již probírané) zní:
- lze někde stáhnout manuál v češtině, popř. jakým způsobem ho získat (lze ho koupit v autorizáku nebo jinde) nebo ofotit?
Předem děkuji za radu; nedá se vyloučit, že další dotazy budou následovat současně se seznamováním se s autem.
Benji
Hyundai Getz 1,3GLS/60kW 2003 - WO
Opel Vectra 2.0DTi/98kW HB 1999 - L147
Škoda Octavia II Elegance 2.0TDi/103kW
Hyundai Getz 1,3GLS/60kW 2003 - WO
Opel Vectra 2.0DTi/98kW HB 1999 - L147
Škoda Octavia II Elegance 2.0TDi/103kW
- Reklama
-
- *
Manuál k Getzikovi
Zdravím - právě jsem se stal čerstvím majitelem Getze a myslím že manuálek a hlavně technická příručka by se mï mohla hodit - Tak se ptám Maykle jestli jsi ho sem někam již umístil - nemůžu ho totiž nikde najít ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
-
- *
Re: Manuál na Getze
Benji píše:Zdravím,
Zdravim
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
Hyundai Getz 1.3 Tundra Green ;o)
Manual Getz
Před časem sem jeden kolega dal odkaz na manuál v ruštině: http://www.getzstyle.ru./article.php?action=full&id=40 tak si vzpomeň na svoje mládí a studuj
zatím alespoň koukej na docela obstojně vyvedené obrázky "vnitřností" našich Getzíků....
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Getz UG 1341
Re: Manual Getz
Ten samozřejmě mám i vytištěnejharyk píše:Před časem sem jeden kolega dal odkaz na manuál v ruštině: http://www.getzstyle.ru./article.php?action=full&id=40 tak si vzpomeň na svoje mládí a studuj![]()
![]()
zatím alespoň koukej na docela obstojně vyvedené obrázky "vnitřností" našich Getzíků....
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
-
- *
Re: Manuál na Getze
Pokud by jsi ho sem alespoň po částech házel tak bych ti byl velice vděčný, protože ruština mi už moc neříkáhoop píše:Benji píše:Zdravím,
Zdravim, já mám manuál v češtině, ale je to celkem bychle, má to cca 230 stran. Tak bych se mohl pokusit ho naskenovat celej nebo alespoň po částech.
Chceš to ještě?? Možná reaguju pozdě
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
-
- *
manuál na Getze
Ahoj Maykle,chtěl jsem Tě poprosit,zda bys mě nemohl poslat nanuál na Getze,zkoušel jsem to přes ruštinu,ale vzdal jsem to.Pokud bys měl vydání,dej vědět a já se sTebou vyrovnám.Maykl píše:Manuál ke Getzovi ti můžu naskenovat a hodit sem, to není problém, pokud tu bude mít admin na servru místo.
Ještě jednou Ti mockrát děkuji a přeji Štastný nový rok a kilometry bez nehod.
Zdraví Zdeněk-stříbrný Getz
- Jan Schultz
Můžete mi prosím někdo ten čeký manuál poslat na adresu Jan.Schultz@seznam.cz ? Byl bych vám moc vděčný. Díky.
Hyundai Getz 1,4i