Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
clovek by zacal zasnut, naco vlastne vytvorili potom dieslevorlajz píše:naši mladí, co si koupili ve čtvrtek GDI kombi mi včera říkali, že z Liberce jeli za 5,3 l... tak jsem se včera z chalupy taky "snažil" a 6,3 l...
Já vím, že GDI má CVVT jako MPI má CVVT.Mirus30 píše:Myslenku jsi mel asi dobrou, ale napsal jis to stejne spatne jako se to snazis vysvetlit, pac GDI ma taky variabilni casovani ventilu....![]()
Takze pokud nazvat laicky, tak je to primy vstrik proti neprimemu vstriku
Ja bych to zas az takhle nepitval, kazdy z toho nazvu poznal o co jde a resit ze u prvni generace se ty neprimovstrikovy motory uvadely jako CVVT a ted je to MPI je uplne bezpredmetny....JirkaN píše:Já vím, že GDI má CVVT jako MPI má CVVT.Mirus30 píše:Myslenku jsi mel asi dobrou, ale napsal jis to stejne spatne jako se to snazis vysvetlit, pac GDI ma taky variabilni casovani ventilu....![]()
Takze pokud nazvat laicky, tak je to primy vstrik proti neprimemu vstriku
Ale chyba je právě v názvu příspěvku GDI proti CVVT ... Mělo to být GDI vs. MPI
Tak jak by bylo nesmysl psát zažehový motor vs. benzín, protože na 99% patří k sobě, stejně tak jako nafta a vznětový motor.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |