nase i30 je prodana, tak bych se rad rozloucil s forem na kter ejsem docela rad chodil a cerpal z nej zkusenosti s provozem i30 od ostatnich. Mejte se tu krasne a nezapomente, ze to jsou jen auta
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Ta sirka me prekvapuje, je to totiz identicka u Kadjaru i i30 a to 1470mm vpredu i vzadu...r_b píše:No, zatim prevlada nadseni nad novym vozem - i kdyz si v interieru obcas neco vrzne, tak jsem spokojenej. Jen si musim zvyknout na vyssi posez - furt mam pocit, ze sedim ve strasne velkym aute. Zatim jsem s tim najel nejakych cca 500 km, takze jeste moc poznatku neni. Co je super je vnitrni sirka, ktera je vetsi nez v Octavce i Hyundai (da se lip sednout dozadu mezi 2 detske sedacky) a sedadla. Zase naopak je dost sirokej stredovej tunel vepredu - az zbytecne. Paradni je infotainment. Pripadne se ptej, pokud Te neco zajima.
r_b píše:ad tvrdost podvozku - mam 17'' kola a podvozek mi prijde velmi pohodlny.
ad hluk - pokud srovnavam s Octavkou, tak bych rekl, ze je nepatrne vyssi. Pokud srovnam s i30, tak pokazde, kdyz jsem sednul do i30, tak mi vadilo huceni kol od podvozku. V Renaultu nic takoveho neni. Celkove jsem jel s Renaultem po dalnici zatim jen jednou do Hradce Kralove a zpatky a hlucnost mi pripadal v pohode.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |