Cinkání v pátých dveřích
Moderátoři: vipe, Moderátoři
Cinkání v pátých dveřích
Při jízdě přes drobné nerovnosti se mi z pátých dveří ozývá cinkání nebo drobné klepání. Mám podezření na něco okolo pohonu stěrače. Nemáte někdo s tímto problémem zkušenost? Díky
- Reklama
cinkání
A co tak typ auta. Aby jsme věděli kdo ti může poradit. Já bych mohl za lantru. Pokud máš Getz, nemohu sloužit.
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
odpoved pro cemara
To mel byt vtip, ze ti nemuze cvakat v patych dverich? Tak snad i kdyz mas tridveraka, tak ti bude cinkat ve tretich, ne? Takze na tom budes stejne tak i tak. Ale ja sem to asi nepochopil, tak snad to mel bejt vtip.
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
piate dvere
..jednoznačne si podlep SPZ, tou samolepiacou tesniacou gumou /na okná a dvere/ a máš po probléme.
Hyundai Getz 1.1 5dv /VS celadon blue/
cinkání
Myslel jsem to takhle. Dotaz by měl lépe určit typ vozu a pokud možno i model. Třeba -" U Lantry combi model 1996 - 1998 mi něco vrže".
Stejně takj i Getz. Vozy nejsou všechny stejné, mohou se lišit podle
roku a modelu. A pak další detail,je možné dát příspěvek do jiného tématu. Pak by i dobře míněné rady byly na nic. Nevím jestli je rozdíl mezi tří a pěti dveřovým Getzem, ale to bych neřešil. Tu poradit nemůžu.
Zdar
Rade622
Stejně takj i Getz. Vozy nejsou všechny stejné, mohou se lišit podle
roku a modelu. A pak další detail,je možné dát příspěvek do jiného tématu. Pak by i dobře míněné rady byly na nic. Nevím jestli je rozdíl mezi tří a pěti dveřovým Getzem, ale to bych neřešil. Tu poradit nemůžu.
Zdar
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
cinkání
No to sem si mylsel, nám už to cvakalo taky, ale to uz bylo drive, hned ze začatku sme si to podlepili a uz to necvaká. Ta podložka pod SPZ je totiž prohnutá asi od sluníčka a pak to takhle cvaká. Ale to ostatně dělá i na jinejch autech. Třeba např. škodovka (asi i jiné značky) prodává antivibrační podložku po SPZ.