S coupe - Zadni dil vyfuku
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ja to mam udelane tak jak to popsal lubin, misto kat rezonator a vzadu dve tlumene koncovky 100mm, rekl bych ze to zabira lepe od nizsich otacek. Popsat to ale nemuzu protoze jsem to mel drive na neturbo motoru a turbo motor jsem uz mel jen stim...
kazdopadne tomu neturbu to pridalo
kazdopadne tomu neturbu to pridalo
Hyundai scoupe 93 N/A prekopany a ma ted turbo moturek.
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake
- Reklama
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Re: ..
Mno mam svoje GTčko pár dní ale, kat nemam, místo něj je tam rezonátor a mam tam místo normální koncovky vejfuku takový obrovský chromovaný dělo (fotky mám tady v osobní galerii). Kromě rezonátoru a koncáku tam žadnej další věc nemam a podel toho co mi vychází tipuju spotřebu na pres 10 litrů což je pro mne ku*va hodne, Arny rikal kdyz mi ho prodaval ze 10 litru ma spotrebu jenom kdyz na to poradne slape a normalka je to tak 7... coz by nasvedcovalo ze mi tam muze chybet ten prostredni tlumic nebo jezdim jako prase coz 100% popiram.MartasZ píše:No nechci se hádat.. ale co sem se bavil s dost lidma, tak většinou převládá názor, že kat tě brzdí a když ho vyndáš, stoupne výkon a spotřeba klesne.. kdežto když vyndáš i středovej, tak rapidně stoupne.. Ono ty tlumiče tam nějakej důvod maj, dyk je přeci známo, že každej benzínovej motor potřebuje nějakej protitlak, aby správně fungoval a neměl spotřebu jak tank.. ale nevim jak je to u torbobenzínů.. Chtěl bych nějakej fundovanej názor.. nebudu vyndávat kat a středovej, aby mi to přidalo pár koní a tři litry na spotřebě.. o to fakt nestojimlubin1281 píše:pokud vyhodis kat tak uz je to cejtit na spotrebe prostredni dil je tam spis na utiseni tak ten bych vubec neresil pokud chces vykon tak to jinak nejde s vykonem roste spotreba
Mimochodem, ta ladena koncovka dela silenej kraval
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- radioactive-one
- *
- Kontaktovat uživatele:
Tak vcera jsem se byl zeptat, kolik bych v servisu vyfuků dal za zhotoveni vyfuku od vlnovce az dozadu . . tzn. vyhodit KAT a narvat dozadu tu ladenou koncovku od KM. za praci maj pausal 900,- a material odhaduje na 1200,-. To dela 2100,- Servisman mi rikal, ze to ale bude rvat jak krava, a ze se to da trochu utlumit umistenim uni tlumice doprostred (Misto Kataku). Koukal jsem, ze ten uni tlumic je sam o sobe vlastne takovej ladak. Jelikoz je pruchozi (bez prepazek) a ma jen vyvlozkovany telo. Vypada vlastne uplne stejne, jako ten muj koncovej. Jen bez koncovky ) Vzhledem k tomu, ze je to servis, kde se specializujou primo na vyfuky bych mu i veril. Co vy? Jinak cena samotnyho uni tlumice je 1700,- a kdyz si to necham udelat prijednom, tak za to pry dam 2600,- . Zrejme odpocital material za trubky . . .
Co si mysli veterani?
Co si mysli veterani?
-------------------------------------------------
Scoupe 1.5 rv93 , Chomutov
Tuningová úprava spotřeby:
menší výkon a spotřeba 16L/100km
- radioactive-one
- *
- Kontaktovat uživatele:
No kdyz ted koukam na ty pocty, tak mi to nejak nevychazi . . . mozna myslel misto 1200,- za trubky 1700,- i s tim tlumicem . . fakt nevim. Kolik tak muze stat?
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si das tlumitka do koncovyho dilu tak je to vklidu a takovej bordel to nedela, jen kdyz tomu nandas max kotel s turbem. Z kabiny my ale prijde ze vetsi bordel dela to hvizdani turba nez vejfuk.
Kte spotrebe to mam taky okolo 7-10 podle toho jak nato slapu...
Kte spotrebe to mam taky okolo 7-10 podle toho jak nato slapu...
Hyundai scoupe 93 N/A prekopany a ma ted turbo moturek.
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake
Catback Exaust
Denso Iridium Sparks
K&N cold air intake
..
mezi 7-8,5 by jsi mel myt normalni spotrebu jezdil jsem i za 11 litru normalni jizda a to bylo jen diky kabelum a svickam to je potreba myt v poradku je to zaklad a pak se az divat na cidla
a s tim ladakem koupil jsem si taky ladak a vevnitr je pruchozi jen nejaka vata okolo ale jeste ho tam nemam mam tam jen kat. a urizlej koncovej tlumic a ma to lahodivej zvuk kazdopadne kat je tam na hovno bez nej se mnohem min prehriva motor kdyz tomu davas do maxima a se zvysenym tlakem tuplem
a ten stredovej tlumic bych tam klidne dal nekam doprostred pokud je pruchozi ten vykonu neuskodi kdyz to dela moc bordel tak si pak kazdej mysli ze mas shnilej vejfuk
a s tim ladakem koupil jsem si taky ladak a vevnitr je pruchozi jen nejaka vata okolo ale jeste ho tam nemam mam tam jen kat. a urizlej koncovej tlumic a ma to lahodivej zvuk kazdopadne kat je tam na hovno bez nej se mnohem min prehriva motor kdyz tomu davas do maxima a se zvysenym tlakem tuplem
a ten stredovej tlumic bych tam klidne dal nekam doprostred pokud je pruchozi ten vykonu neuskodi kdyz to dela moc bordel tak si pak kazdej mysli ze mas shnilej vejfuk
lancia kappa 2.0 v5 20v 114kw
vysnene auto hyundai xg 350
- radioactive-one
- *
- Kontaktovat uživatele:
hosiii . . tak dneska jsem na garazi uriznul ten ladak z kadetta. Zbyl tam jen kat a stredni diil, ale ma to super zvuk ) Tohle vedet, tak jsem mohl pred casem usetrit par susni a vubec tam ten ladak nedavat. Jen nechat prodlouzit trubku.
No ale zas na dalky to bude trhat usi . . . no holt smula . . . Ja uz jsem scoupeckaar ) Jestli zitra bude v tom servisu volno, tak sem hnedka napisu, jak to zni.
Jinak tedka mam diru v katu, navic mi podfukuje priruba a celej zadni dil je jako z papiru, takze tam taky nejaka ta dirka bude. No za 200,- ujedu zhruba 70km , tj 11l/100 . . coz je kurevsky dost No uvidime, jaka to bude zmena.
No ale zas na dalky to bude trhat usi . . . no holt smula . . . Ja uz jsem scoupeckaar ) Jestli zitra bude v tom servisu volno, tak sem hnedka napisu, jak to zni.
Jinak tedka mam diru v katu, navic mi podfukuje priruba a celej zadni dil je jako z papiru, takze tam taky nejaka ta dirka bude. No za 200,- ujedu zhruba 70km , tj 11l/100 . . coz je kurevsky dost No uvidime, jaka to bude zmena.
- radioactive-one
- *
- Kontaktovat uživatele:
Tak me to stalo 2900,- i se strednim UNI tlumicem a komplet novyma trubkama. Zvuk je naprosto perfektni a pekne odrazi zatez motoru. Neni to moc, ale ani malo.
Ted uz mi akorat zustava vyresit tu spotrebu a to, ze mi to zere olej )
..
pokud ti to zere olej tak nemuzes chtit ani malou spotrebu pokud ten olej jde pres svicky tak rychle odchazi a samozrejme kdyz to ma spalovat olej tak mas aji spatny spalovani ale to urcite vis
lancia kappa 2.0 v5 20v 114kw
a co predstih, nemas nahodou 0?? kamösovi to zere stejne jak tobe a to jede na spotrebu! resim to v tematu o kousek vedle.. (ridici jednotka)radioactive-one píše:Tak me to stalo 2900,- i se strednim UNI tlumicem a komplet novyma trubkama. Zvuk je naprosto perfektni a pekne odrazi zatez motoru. Neni to moc, ale ani malo.