![Pray [-o<](./images/smilies/eusa_pray.gif)
Cez den ich nevidim svietit a vecer si nesvietim. Ci tam bude zlta alebo biela alebo zelena alebo cervena alebo retaz so stromceka si natiahnem po interieri.
![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Neviem.......
Moj nazor.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
A dalo by sa vymenit aj v zadnych svetlach blinker a spiatocka?jaro-zv píše:Naco je dobre menit vsetky ziarovky dnu aj von ???? Viem ze to nieje drahe, ale naco ????![]()
Cez den ich nevidim svietit a vecer si nesvietim. Ci tam bude zlta alebo biela alebo zelena alebo cervena alebo retaz so stromceka si natiahnem po interieri.![]()
Neviem.......
Moj nazor.![]()
![]()
![]()
Vies aj daco doporucit? neda sa nato pozerat ako svieti spiatocka.Mr. HYUNDAI píše:Vyměnit jde všechno.
Za zadní LED si připlácíme proto, že se při brždění rozsvítí brzdová světla rychleji, takže řidič za námi má na reakci víc času, čímž se snižuje riziko nárazu zezadu.
Mr. HYUNDAI píše:Vyměnit jde všechno.
Za zadní LED si připlácíme proto, že se při brždění rozsvítí brzdová světla rychleji, takže řidič za námi má na reakci víc času, čímž se snižuje riziko nárazu zezadu.
Dewxik píše:Tady jsou žárovky podstatně dražší, no udělám průzkum trhu a uvidíme.
Plasty v zimě křehnou, počkám si na oteplení a pak se do toho pustím. Z Aliexpresu mám objednaná plastová páčidýlka, tak to snad půjde ven.
Ahoj, mám to následovně (zasílám typy, prodejce se může už lišit, mám je déle a někteří je již nenabízejí):idam.i píše:Môžeš prosím ťa napísať aký typ si použil na kufor a aký do spiatočky?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |