výměna baterie dálkové ovládání
Moderátor: Moderátoři
výměna baterie dálkové ovládání
Poradíte jak vyměnit baterii v dalkovám ovládání i40. Nějak na to nemůžu přijít a nevím jestli můžu zabrat a "rozloupnout" ho aby se nějak nepoškodil
i40 facelift premium
- Reklama
Re: výměna baterie dálkové ovládání
Jde to docela bez problému. Stačí vytáhnout klíček a jeho konec se právě vejde do takové drážky vedle otvoru pro klíč a opatrným otočením se celý ovladač rouzlouskne na dvě půlky. Pak už jenom vyměnit baterii a sesadit dohromady. Opravdu se není čeho bát.
Hodně zdaru.
Hodně zdaru.
Hyundai i40 CW, Premium, 1,7 CRDi, 100kW, 6A/T
Je to ako píše kolega,len netreba dlho nechať ovládač bez baterky.
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Jen jste mohli někdo napsat, jaká baterka tam je, pokud jste to psali, omlouvám se, nepostřehl jsem to. Je tam 2025, 2032 nebo jaká? Abych to nemusel zbytečně louskat jen kvůli přečtení...Shaker píše:hotovo, díky pánové
v facelift je 2032 ale pocitam ze by mohla byt i v drivejsich verzich
i40 facelift premium
Dík, ono to bylo pravděpodobné, ale člověk neví, co si Korejci vymyslí...Shaker píše:v facelift je 2032 ale pocitam ze by mohla byt i v drivejsich verzich
-
U ovladače (I30 II) s otočným "vystřelovacím" klíčem je nutné zadní krytku ovladače se samolepkou odpáčit rovnoměrně po obvodu krytky směrem nahoru. Ta jen po malém násilí vyskočí a ukáže se baterka CR 2032. Zpátky pak jen krytku namáčknout ...
To násilí bylo až dost velké, ale podařilo se bez zničení...Petr Liška píše:U ovladače (I30 II) s otočným "vystřelovacím" klíčem je nutné zadní krytku ovladače se samolepkou odpáčit rovnoměrně po obvodu krytky směrem nahoru. Ta jen po malém násilí vyskočí a ukáže se baterka CR 2032. Zpátky pak jen krytku namáčknout ...
Já mám auto 5 let a ještě jede původní baterka
to znamená, že to auto je skoro pořád otevřené, ne? Mně bezpečně odešla po 3 letech a asi nejsem sám...bony píše:Já mám auto 5 let a ještě jede původní baterka
To bych neřekl, auto je používáno denně běžným způsobem...karelmrak píše:to znamená, že to auto je skoro pořád otevřené, ne? Mně bezpečně odešla po 3 letech a asi nejsem sám...bony píše:Já mám auto 5 let a ještě jede původní baterka
Pak se jedná o nějakou výjimečnou baterii, protože DO bere vždy přibližně stejně...
Ahoj,
taktéž potvrzuji výměnu baterie po 3 letech I40 (Facelift) a díky za info pro otveření.
taktéž potvrzuji výměnu baterie po 3 letech I40 (Facelift) a díky za info pro otveření.
To mi souhlasí, pokud někomu vydržela výrazně déle, měl jen extra štěstí na baterku, jednou, ale jen jednou jsem to zažil u hodinekMalli píše:Ahoj,