Na takom N to musí byť poriadna bomba !

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
No svezl bych se rád, ale ono teď není kde. Díky přechodu na emisní normu Euro 6, teď prý nemají ve flotile předváděcích vozů Nko k dispozici. Odpověď z Hyundai.Axel.Foley píše:igys: Nevěř všemu, co se kde píše. Mám dobrý příklad: když jsem kupoval i30 I, na netu lidi psali, že to auto žere 12 lbenzínu - jezdil jsem do 7mi. Z toho vyplývá, že spotřeba bude závislá na tom, jak máš těžkou nohu a jak častou budeš využívat potenciál motoru. Každý je jiný řidič a spotřebu paušalizovat nelze.
Na tvé další otázky odpovím krátce: vyzkoušej si auto, projeď ho na nejvíc používaných trasách a uvidíš sám.
Můžu se zeptat na důvody proč N a ne N Performance, co jsem četl a viděl testy tak všude doporučují verzi Performance, i když já bych pocitově zatím asi taky volil jenom N. Ten příplatek vzhledem k ceně není tak velký, to by určitě roli nehrálo. Díky za odpověď.Regolo píše:Na vsechny dotazy jen ne,ne,ne. Tedy druhy ano, jde. Sam tak jezdim 50 km tam a zpatky. Prumet za celou doby 8.5 l
Pokud nejakou cestu jedes v klidu tak v prumeru 7.5 l. Podvozek v normalu je normalni. Mluvim tedy o 18 kolech. O 19 odpovi Deegr, ale myslim, ze taky se nestezoval.
I spotrebu Deegr popisuje taky jako normalni a trochu vyssi ano, pokud na to slapnes. Kdyz jedu z prace po okreskach tak mam kolem 9 l prumer.
Ale normalnim autem se tak nezajezdi jako N-kem. Tedy 2 az 3 v jednem.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |