no dneska komplet vymněna brzdovky a žadný vzduch ani binec v brzdovce nebyl ! chovani pořát stějné ! při brždění to taha do prava a tedka mudruj ! když seš tak chytry

ps je tak na okraj z brzdama se nic nedělalo dokud nezačalo auto při bržděni taha do prava tak že těžko mohly být zavzdušněné
už jsem obědnany do autorizaku, tak se uvidí na co přijdou

ale podle mně ASB jednotka špatně rozděluje brzdou silu na kola , a opravdu nehodlám skušebně kupovat hlavní brzdovy valec, nebo jednotku ABS
Edit : tak jsem přijel ze servisu

bylo to sněma fakt zabava
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
co ti na mně skoušely už chudaci nevěděly co si vymyslet

prvni technik co to projížděl i když jsem jel snim , a auto při brždění tahalo do prava, tak mi do oči tvrdil že auto při brždění do prava netahne ! a ža mám určíte špatné brzdy , tak jsem ho poslal do haje

a druhý technik co semnou projížděl už bez problemu uznal, že auto opravdu při brždění taha do prava

ale tvrdil že to dělá geometrie , ok dobře tak tedy udělejte geometrii , udělaly geometrii seřídil geošku na "0" tady ja má být i když nebyla špatná , ok ,super znova jsme to projely a opětovně při brždění auto taha do prava

tak že pry jsou zavdušněné berzdy , ok tak je odvdušněte a rovnou vymněnte brzdovou kapalinu , berzdy odvdušily a vymněnily berzdovku , po projetí auto stalé při brždění taha do prava

(((
tak znich vlezlo že mám komplet vymněni brzdy jak kotouče tak obložení ! fakt vtipné jsou nové mněněné před par dny

))
ale neni to vše co jsem reklamoval

raklamoval jsem přidělani zadní brzdové trubku

které je přidělaná k vedení do nadrže SKpaskama

))
snad se mi podaří dát foto
tak znich velezlo že než jsme auto koupil, tak se jim brzdova trubka nezdala tak ji vymněnily

))