Stringův pirátský club - pokec o všem bez omezení ;-)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Stringův pirátský club - pokec o všem bez omezení ;-)
Přesně tak.
Nevím jak přesně jak by měl jet AA protože mi nikdy nefungoval dobře.
Možná toho umí více. Možná kdybych měl poslední verzi Androidu a nějaký nejnovější hodně výkonnější telefon.
Apple je dost konzervativní a taky něco neumí.
Co je ale hlavní - prostě to připojím a jede to. Všechny běžné věci. A drží to.
Telefon mám hozený v té štěrbině co má Kona před řadičkou takže ho ani není vidět.
Jak to chytá třeba GPS ví pánbůh ale signál a navigace (Waze např.) je bez problémů.
Např.vestavěnou navi už bych asi ani nechtěl.
Atd.
Nevím jak přesně jak by měl jet AA protože mi nikdy nefungoval dobře.
Možná toho umí více. Možná kdybych měl poslední verzi Androidu a nějaký nejnovější hodně výkonnější telefon.
Apple je dost konzervativní a taky něco neumí.
Co je ale hlavní - prostě to připojím a jede to. Všechny běžné věci. A drží to.
Telefon mám hozený v té štěrbině co má Kona před řadičkou takže ho ani není vidět.
Jak to chytá třeba GPS ví pánbůh ale signál a navigace (Waze např.) je bez problémů.
Např.vestavěnou navi už bych asi ani nechtěl.
Atd.
Naposledy upravil(a) pekoz dne 04 bře 2020, 19:53, celkem upraveno 1 x.
Kona 1.0 T-GDI Best Of Style, Pulse Red (11/2018)
+
IX 20 1,4 Trikolor, Creamy White (09/2013)
...................................
ex.
Citroen Xsara Break 1,6/16 Exclusive, GRIS ALUMINIUM (06/2002)
Felicia,2xUno,Š.Forman Silver Line,Š.105,Š.1000MB.
+
ex.
- Reklama
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Mě nefunguje pouze hlasové ovládání, myslím jakože prostě vůbec (kvůli debilnímu Google, který se nasere do všeho ale podpora žádná, je to asi jako s vývojáři v Hyundai, kterým dělá problém zakomponovat možnost nahrání log stanic, umožnit klíčkem nejen zavřít okna ale i otevřít, možnost kouknout se na teplotu oleje , nebo zapnout potkávačky, když zapnu stěrače a další a další věci - JEDNODUCHÉ věci, které nechtějí řešit). ALe jinak mě osobně všechno funguje, jak Google mapy, tak Waze, Spotify, VLC. Problém s GPS nemám, taky mám hozený mobil před řadičkou, akorát prostě musím všechno dělat přes obrazovku a chybí mi strašně obyčejný Mirror link... Nevím jak to má koncern, ale tam už streamování mobilu na obrazovku funguje 4 roky a nemusí se do mobilu nic instalovat, jen jejich aplikace = žádný ROOT telefonu
JJ díval jsem se u kolegy v Octavii. Tohle mají v současné době lepší.
Některé věci nemá co měla už Xsara z roku 2002 a chybí mi to - např. zpomalení stěračů při zastavení atd.
A pokud ti jde o hlasové ovládání tak se Siri si teda pokecáš i o počasí.
Ani není moc protivná na výslovnost.
Některé věci nemá co měla už Xsara z roku 2002 a chybí mi to - např. zpomalení stěračů při zastavení atd.
Kona 1.0 T-GDI Best Of Style, Pulse Red (11/2018)
+
ex.
+
ex.
Xsaru mam aj ja, napr. ked su zapnute stierace v predu a das v xsare spiatocku zottrie ti okno aj vzadu. Ked mam v xsare vypnute svetla a stierace zotru okno na auto aspon 4x zapnu sa automaticky svetla atd..... A to je rok vyroby 2003.pekoz píše: ↑04 bře 2020, 19:54 JJ díval jsem se u kolegy v Octavii. Tohle mají v současné době lepší.
I30 kombi, 1.4TGDI, Style, 7 - DCT, RLED, Safety pack plus, 103 kW.
Citroen Xsara 1.4 i, 55 kW.
Citroen Xsara 1.4 i, 55 kW.
- Mr. HYUNDAI
Setření zadního okna se zařazením zpátečky při zapnutých stěračích lze v i30 PDE zapnout .
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
A já se toho setření vždycky u transportéra leknu
Hyundai Accent 1,4 71kW 08 Bronze Gray Metallic
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
To jsem měl i já na Octavii II 2005. Hlavně že se řeší držení v pruzích, ale že lidi jedou s novým autem s automatickým přepínáním světel, za deště kde stěrače nestíhají stírat a svítí jen přední LED denní svícení, to je každému u zádeleXsaru mam aj ja, napr. ked su zapnute stierace v predu a das v xsare spiatocku zottrie ti okno aj vzadu. Ked mam v xsare vypnute svetla a stierace zotru okno na auto aspon 4x zapnu sa automaticky svetla atd..... A to je rok vyroby 2003.
Nejhorší na tom všem je, že napíšeš do Hyundaie podněty, které může vývojář dodělat/upravit pouhým aktualizačním procesem a ten potom aplikovat lidem, kteří přijedou na garanční prohlídku, tak to nikdo neudělá.
1.zapnout potkávací světla po zapnutí stěračů
2.loga stanic
3.mirroring
4.otevření oken pomocí DO
5.zvukový signál při zamčení/odemčení auta
6.možnost nastavit coming/leaving home na 15/30/45/60 vteřin v nastavení
7.zapnutí zadní kamery i za jízdy (u Fastbacka by bylo hodně užitečné)
tohle všechno lze udělat instalací SW v rámci prohlídek a nestojí to podle mě skoro nic, jeden člověk jen během týdne vytvoří update, HW je v autě na všechno připravený a umožňuje minimálně uvedené věci aktivovat.
- stefanpilat
- **
Jo, tohle všechno by udělat šlo, kdyby chtěli. Určitě tam mají lidi, co by tu implementaci zvládli vytvořit levou zadní. Ale zjevně nechtějí. Bude v tom asi sprosté slovo zvané marketing. Aby ty vychytávky mohli třeba použít u modelů vyšších tříd nebo u sesterské, ale o něco dražší značky Kia a podle toho pak nastavit patřičné cenovky. Jestli tedy vůbec usoudí, že jim to stojí za to.
Hyundai i30 Fastback 1.4 T-GDI WhiteSand Style+Nav (2020-)
Kia Rio II Hatchback 1.4 16V (2008-2020)
Kia Rio II Hatchback 1.4 16V (2008-2020)
automatické zotretie zadného okna pri zaradení spiatočky má aj i20 (aspoň moja vo výbave chic), podmienkou je aby boli stierače v polohe automatika a senzor stieračov vpredu zachytil "mokro".
Dacia Duster TCe 100 LPG Arizona Orange Journey + country pack 01/2024-
Hyundai i20 1.2 62kw CHIC Phantom black + winter pack 8/2017
ex Škoda Fabia 7/2019 - 1/2024
ex Kia cee´d_SW 02/2015 - 08/2017
Hyundai i20 1.2 62kw CHIC Phantom black + winter pack 8/2017
ex Škoda Fabia 7/2019 - 1/2024
ex Kia cee´d_SW 02/2015 - 08/2017
Toto už ale na iphonu jde od modelu XR a výš. Jedna SIMka je fyzická (myslím nano sim) a druhou použiješ jako eSIM (digitální). eSIM ale musí podporovat tvůj operátor.
Vím to ale jenom teoreticky, zkušenost nemám
Hyundai i30 combi weekend 1,6 MPI, D-CVVT
Tak pokus o přezkoušení s vypnutým PowerSaveManagementem tak úplně nevyšel. Po vypnutí vzniknul u AA nějaký konflikt s nedostupností nějaké částí GooglePlay a AA se nespustí. Musel jsem pak vymazat paměť apky aby šel AA znovu spustit, samotné opětovné spuštění PSM nepomohlo .
Takže to může klidně být opravdu konflikt Andriod x AA. Ještě zkusím někde vyšašit na zkoušku jiný telefon, abych vyloučil závadu v autě a pak holt začnu koukat po novém founu, ikdyž nerad, jinak jsem s ním absolutně spokojenej ( 2 dni plný provoz WIFI i mob. data, dostatek paměti i slušný procesor) .
Takže to může klidně být opravdu konflikt Andriod x AA. Ještě zkusím někde vyšašit na zkoušku jiný telefon, abych vyloučil závadu v autě a pak holt začnu koukat po novém founu, ikdyž nerad, jinak jsem s ním absolutně spokojenej ( 2 dni plný provoz WIFI i mob. data, dostatek paměti i slušný procesor) .
Hyu Kona 1.6 T-GDI, DCT, 2WD, Style, 7/2019, Pulse Red,...aka Dáša
Š Oct I 1.9. TDI nezmar Barča
ex AUDI 5000 2.5, AUDI 80 2.2
OPEL Kadet combi 1.6, Opel Kadet 1.3
Š Oct I 1.9. TDI nezmar Barča
ex AUDI 5000 2.5, AUDI 80 2.2
OPEL Kadet combi 1.6, Opel Kadet 1.3
ahoj, nevim jestli se tu nekde resilo nebo ne, ale tema jsem nenasel..
Resil tu nekdo u novyho auta predelani na plyn ?
ma to smysl?
kdysi u Kie jsem se ptal a zaruka na motor se neztraci
Resil tu nekdo u novyho auta predelani na plyn ?
ma to smysl?
kdysi u Kie jsem se ptal a zaruka na motor se neztraci
Hyundai i30 combi, 1.4 T-GDi 103kW DCT 2020 all inclusive
- Stringo
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě pokud to necháš upravit u certifikovaného úpravce, který na to má licenci a provede homologaci (což asi ani jinak nejde), tak záruku bys ml mít plnou bez omezení, navíc dnes to zajišťuje i mnoho automobilek u svých smluvních partnerů. Každopádně to má smysl v případě, že najedeš víc jak cca 25000km ročně, musíš počítat investicy a pravidelné prohlídky (nevím jak často se dělají). Každopádně je potom třeba myslet na různá omezení.
Tady je pěkné počtená o tom:
https://www.auto.cz/lpg-prestavba-vyhod ... ontaz-cena
Tady je pěkné počtená o tom:
https://www.auto.cz/lpg-prestavba-vyhod ... ontaz-cena
No najedu 20k rocne.... Co jsem koukal, tak porizeni je cca 35 tisic.. coz by se mi vratilo cca za rok a pul. Jde i o to, ze rocne na benzin dam cca 40 tisic, coz s plynem by byla pulka... prohlidky jsou no, mam pocit, ze jednou rocne . Spis me odrazuje to, ze je to misto rezervy, takze bych v kufru musel vozit set pro zalepeni pneu.. a to nevim, kolik zabere mista.
kazdopadne moc nechapu to omezeni, protoze se motor da prepinat na benzin/plyn a prece kdyz prepnu na benzin, tak je to klasicky auto , ktere muze vjet kamkoliv ne
kazdopadne moc nechapu to omezeni, protoze se motor da prepinat na benzin/plyn a prece kdyz prepnu na benzin, tak je to klasicky auto , ktere muze vjet kamkoliv ne
Hyundai i30 combi, 1.4 T-GDi 103kW DCT 2020 all inclusive
Vjet kamkoliv nemůžeš. Plyn má trošku jiné vlastnosti a narozdíl od benzinu je schopen výbuchu (benzín hoří, jeho výpary se lehce vznítí). Proto se většinou zakazuje vjezd vozidel s LPG do uzavřených parkovacích míst (nevětraných).
PS: osobně jsem zvědav jak toto omezení bude aplikováno na elektrovozy, jelikož to, když čapne...
PS: osobně jsem zvědav jak toto omezení bude aplikováno na elektrovozy, jelikož to, když čapne...
Hyundai i30 Fastback 1,4 T-GDI, Best of Czech + paket Style, Polar white - od 02/2019
Škoda Octavia III Kombi 2,0 TDi, Style + paket Sport, Denim blue - od 10/2016
Lokalita: Kladno
Škoda Octavia III Kombi 2,0 TDi, Style + paket Sport, Denim blue - od 10/2016
Lokalita: Kladno