Loga stanic FM
Moderátor: Moderátoři
Re: Loga stanic FM
Zdravím pánové, mám k Vám prosbu. Mám Hyundai Tuscon N LINE , výroba leden 2020 a nejdou mě loga stanic. Nevíte prosím jak na to?
Děkuji za rady. Zdeněk
Děkuji za rady. Zdeněk
- Reklama
Zdravím pánové, mám k Vám prosbu. Mám Hyundai Tuscon N LINE , výroba leden 2020 a nejdou mě loga stanic. Nevíte prosím jak na to?
Děkuji za rady. Zdeněk
Děkuji za rady. Zdeněk
Ahoj, teď bych to nedělal. Za a) u nové verze systému není znám postup, jak se dostat do servisního menu, ale hlavně za b) podle posledních info servisy u jednotek, u kterých jsou loga stanic nainstalovaná odmítají dělat bezplatné aktualizace systému a navigačních dat z důvodu neoprávněného zásahu. Nová verze systému už prý bude mít loga funkční, takže bych chvíli vydržel a nechal si to aktualizovat v autorizovaném servisu.
i30 Kombi PDe, 1.4 T-GDI 140, Style go!, Champion blue (2018)
Ahoj , děkuji moc za odpověď a informace. Tak raději počkám, bude to určitě jistější
Zdravím všechny, dnes proveden pravidelný roční update map a firmware v servisu. Problém, že nebudou aktualizovat mapy, když jsem měl nahrané loga nebyl. Bohužel na nový firmware již nejdou zakoupená loga od JKD nainstalovat
Hyundai Tucson 2.0 CRDi A/T PREMIUM 136kW "Tučňák"
Škoda Octavia combi 2.0 TDI 103kW DSG
Kia Ceed SW 1.6 CVVT 92kW
Saab 9000 2.0 136kW
Škoda Fabia, Škoda Felicia, Škoda Favorit a jiné již historické vozy
Škoda Octavia combi 2.0 TDI 103kW DSG
Kia Ceed SW 1.6 CVVT 92kW
Saab 9000 2.0 136kW
Škoda Fabia, Škoda Felicia, Škoda Favorit a jiné již historické vozy
Uz idu nainstalovat, v inom prispevku som uz pisal, ze JKD urobil novy bootloader. Ako sprevadzkovat jeho aplikaciu je v navode TU Ja mam kupenu aj licenciu a vsetko funguje, aj aktualizacia log cez internet.
-
- *
Jen otázka: Musí se koupit vždy licence po vydání nového upgrade od JKD. Minulý rok jsem koupil licenci na loga i BootLoader ani jeden kód nefunguje na nový.
Hyundai Tucson 1.7 CRDi Go Czech 84Kw
Hyundai Tucson 2.0 CRDi Style 100Kw
Hyundai Tucson 2.0 CRDi Style 100Kw
Mne to teraz funguje s licenciou na radiologos kupenou pred par rokmi. Bootloader som ani nemal kupeny, Ten sa spusti v zkladnom rezime aj bez licencie. Bez licencie sa spusti aj radilogos, len nevies stahovat aktualizacie log z internetu. Licencia musi byt ulozena v adresari "license" v roote SD karty.
mne loga stanic funguju stale a nic som neplatil
len som nedaval aktualizovat navigaciu v servise kedze stale pouzivam mapy v mobile (waze) cize nejak som nevidel dovod robit aktualizaciu
Alebo je teraz nejaka zasadna novinka ?
zatial mam stale :
SW : 1.6.6, FW : 1.0.9, NAVI 094947
len som nedaval aktualizovat navigaciu v servise kedze stale pouzivam mapy v mobile (waze) cize nejak som nevidel dovod robit aktualizaciu
Alebo je teraz nejaka zasadna novinka ?
zatial mam stale :
SW : 1.6.6, FW : 1.0.9, NAVI 094947
Hyundai Tucson 2016 - 1,6 GDI 97kW 130k - Moon rock STYLE
Na stránkách JKD se píše, že součástí Radiologos je nutný i nový Bootloader.
Dříve soubor Radiologos stačilo mít v kořenu SD karty a po spuštění se nainstaloval do rádia a fungovalo to. Funguje to takto i nyní nebo musí být nahrán i Bootloader a mohu použít i loga, která tady byla v minulosti poskytnuta a kam je na kartě uložit, aby se zobrazovala? Poslední verze Radiologos má již jinou strukturu složek. Jedná se o systém s Windows.
Dříve soubor Radiologos stačilo mít v kořenu SD karty a po spuštění se nainstaloval do rádia a fungovalo to. Funguje to takto i nyní nebo musí být nahrán i Bootloader a mohu použít i loga, která tady byla v minulosti poskytnuta a kam je na kartě uložit, aby se zobrazovala? Poslední verze Radiologos má již jinou strukturu složek. Jedná se o systém s Windows.
Ahoj může mi někdo poradit jak dostat loga stanic do radia? Zkoušel jsem dle návodu na JKD a nic vubec se mi to neotevře z SD karty. Poraďte co dělám špatně. Licenci mám koupenou.
- Přílohy
-
- IMG_20220810_184634.jpg (87.69 KiB) Zobrazeno 830 x
-
- IMG_20220810_184229.jpg (62.67 KiB) Zobrazeno 830 x