kontrolka motora - check Hyundai Sonata 2,4 LPG
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
kontrolka motora - check Hyundai Sonata 2,4 LPG
Ahojte, chcem Vás poprosiť o radu. Mám Hyundai Sonata 2,4 benzín+plyn, rok 2007, výkon 119 kW. Pri dojazde do križovatky sa mi rozsvietila kontrolka motora (check). Vyplo motor a na tretí krát sa mi podarilo naštartovať motor. Od vtedy mi svieti kontrolka motora. Auto zatiaľ štartuje vždy na prvý krát a pokles výkonu nie je zatiaľ viditeľný. Kontrolka svieti aj na benzíne, aj na plyne (LPG). Ak máte nejaké skúsenosti, prosím napíšte. Vopred ďakujem.
- Reklama
Re: kontrolka motora - check Hyundai Sonata 2,4 LPG
Zdravím, nejrychlejší bude asi napojit to na diagnostiku zda to vypíše nějakou chybu a podle toho dále pokračovat.
Hyundai I30 kombi 1,5 DPi r.v. 2022
Hyundai Grandeur 3,3 V6, r.v. 2009 (u nového majitele)
Hyundai Sonata 2.0 16V, r.v. 2002. (RIP)
Hyundai Grandeur 3,3 V6, r.v. 2009 (u nového majitele)
Hyundai Sonata 2.0 16V, r.v. 2002. (RIP)
- AlfonzoV6
- *
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,mám taky Sonču s lpg,kontrolka motoru mi taky vyskakovala,někdy zhasla po chvíli sama,někdy jsem to řešil odpojením baterky na chvilku,dělalo mně to,když se mi to přepínalo na plyn,(hlavně v zimním období¨)sonda vyhodnotila jakože odcházejí plyny,které jsou mimo normu,aale možností je víc.
Škoda 105L - delete
Hyundai Sonata II - crash
Hyundai Sonata III 3.0 V6
Hyundai Sonata V 2.4 NF LPG
Dimple of Nobotle
Hyundai Sonata II - crash
Hyundai Sonata III 3.0 V6
Hyundai Sonata V 2.4 NF LPG
Dimple of Nobotle
- sonataG4KC
- *
no ja mam pocit, ze je to sposobene tym novym benzinom (E10). Odkedy ho tankujem, tak sa kontrolka motora rozsvieti, svieti napr 250km potom zhasne aj na 300km, a zase rozsvieti a tak. Ale ziadne ine priznaky nie su, teda motor taha plynule, aj vykon vyzera byt rovnaky.
Kupte si OBD diagnostiku a pak po načtení chybových kódů lze něco řešit.
Např. když se prodával E85 benzín, tak mi to po několika km ukazovalo chybu . Už ale nevím číslo. Motor za jízdy cukl. Na současný E5 nic.
Mimochodem E85 byl naprosto zoufalý pokus EU o nějakou ekologičtější variantu . V Brazílii to používali ale to znamená úpravu motoru. Nechytalo to už na podzim, na palivovém čerpadle pracovala koroze a pokud auto stálo několik měsíců, tak se muselo demontovat a vyměnit. Přestalo fungovat.
Např. když se prodával E85 benzín, tak mi to po několika km ukazovalo chybu . Už ale nevím číslo. Motor za jízdy cukl. Na současný E5 nic.
Mimochodem E85 byl naprosto zoufalý pokus EU o nějakou ekologičtější variantu . V Brazílii to používali ale to znamená úpravu motoru. Nechytalo to už na podzim, na palivovém čerpadle pracovala koroze a pokud auto stálo několik měsíců, tak se muselo demontovat a vyměnit. Přestalo fungovat.