Faktem je, že kolem skla lupe, přístrojová deska vrže a někde pod palubkou občas drnčí. To se ale dá odstranit nebo zmírnit (snad)

Snad hůř nebude! Čau

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Musím reagovat na Vaše líčení problémů s Elantrou. Asi jste skutečně narazil na nepovedený kus. Já měl HB 1,6 rok výroby 2001, jezdil jsem s ní pět let (pravda najel jsem jen něco kolem 65 tisíc km), ale jezdila v létě v zimě, parkoval jsem venku a za celou tu dobu jsem s ní neměl jediný vážnější problém. Jen v prvním roce mi měnili kabel ke svíčce, jinak vůbec nic. Kdybych vycházel ze svých zkušeností, tak musím tohle auto jen doporučit - poměr výkonu, vnitřního prostoru, spolehlivosti, také nezajímavosti pro zloděje a ovšem ceny mluví jasně pro něj. Tak přeju, aby Vás ta nepřízeň osudu už opustila.jandaxx píše:Od té doby, co jsem popisoval ty problémy, jezdí ELA PROZATÍM bez závad. Akorát se taky stahuje pomaleji okýnko u spolujezdce. Tak uvidíme, třeba už bude klid. Až půjdu na ten 90 000 servis, budu Vás tady informovat, kolik to stálo. Vzhledem k tomu, že se budou dělat rozvody a možná i kotouče a doplnění-kontrola klimatizace, to hádám tak na 20 litrů. Každá sranda něco stojí...............
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |